Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali s-a mirat de transferul lui Mihai Aioani la Rapid: ”Gică l-a vândut cam ieftin. Treaba lor”

Gigi Becali s-a mirat de transferul lui Mihai Aioani la Rapid: ”Gică l-a vândut cam ieftin. Treaba lor”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), s-a arătat mirat de suma de transfer a lui Mihai Aioani, portarul adus de Rapid de la Farul, ca să-l înlocuiască pe Horaţiu Moldovan - de 400.000 de euro.

Gigi Becali a părut că a vrut să insinueze ceva, o înţelegere tacită între Gică Hagi şi Dan Şucu, însă a preferat să se abţină. 

Gigi Becali, mirat din nou de afacerile încheiate pe axa Farul-Rapid: ”Nu ştiu de ce l-a dat aşa”

Acelaşi discurs l-a avut şi-n momentul în care Andrei Borza s-a transferat la Rapid, pentru 800.000 de euro. Atunci, Gigi Becali a declarat că ar fi oferit 1.000.000 de euro în schimbul fundaşului stânga, lucru infirmat de Gică Hagi la scurt timp.

În acelaşi timp, Gigi Becali recunoaşte că a existat şi posibilitatea ca Andrei Vlad să fie cedat la Rapid, însă mutarea nu s-a mai realizat din respect pentru fanii giuleşteni, care, cel mai probabil, nu mai vor ca echipa lor să transfere jucători de la rivala FCSB.

Da, Giovanni mi-a zis. Am cerut 500.000 de euro. Au oferit 300.000 de euro. Am zis că nu-l dau. I-am zis că îl dau pe Vlad, care e mai valoros.

E o lovitură de imagine, că l-au dat pe Moldovan cu 800.000 de euro, iar eu i-l dau pe Vlad cu 500.000 de euro, care zic eu că e mai bun.

Am auzit că l-a luat pe Aioani. L-a vândut cam ieftin, puţin. Nu ştiu de ce l-a dat aşa. E treaba lor.

Dup-aia am vorbit cu Şucu şi mi-a zis: Domnule Becali, nu se pune problema, că se supără suporterii. Iau jucători numai de la FCSB. De la CFR sunt de acord, că nu e duşmănie. De la FCSB e duşmănie mare, e diferenţă”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Afla mai multe despre: gigi becaligica hagimihai aioanidan sucu 

viewscnt
Articole similare