Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cotul care l-a ”trimis acasă” pe Mandorlini! Experţii au rămas şocaţi de decizia arbitrului: ”Îl omoară!”/ ”L-a lovit intenţionat” | EXCLUSIV

Cotul care l-a ”trimis acasă” pe Mandorlini! Experţii au rămas şocaţi de decizia arbitrului: ”Îl omoară!”/ ”L-a lovit intenţionat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Eşecul de la Botoşani i-a fost ”fatal” lui Andrea Mandorlini, care şi-a încheiat într-un mod trist al doilea mandat de antrenor la CFR Cluj. Deşi jocul fostei campioane a fost foarte slab, clujenii au toate motivele să se plângă de arbitraj.

O decizie corectă îi putea salva postul lui Mandorlini! Panduru sare în apărarea italianului

În minutul 25 al partidei dintre FC Botoşani şi CFR Cluj, Eduard Florescu l-a lovit cu cotul în figură pe Matei Ilie, însă Iulian Călin l-a sancţionat pe golgheterul moldovenilor doar cu cartonaşul galben, deşi experţii Orange Sport au susţinut cu tărie ca acesta merita să fie eliminat.

Basarab Panduru a mers mai departe şi a pus demiterea lui Mandorlini şi pe seama acestei grave erori de arbitraj. Mai mult decât atât, în minutul 12, CFR putea primi o lovitură de la 11 metri pentru un presupus henţ al lui Andrei Miron, însă Iulian Călin a lăsat jocul să continue.

Bogdan Cosmescu: Îi dă special cu cotul. Îl omoară! Dar cât de sus îl duce, cât de mult ridică mâna!

Constantin Zotta: Foloseşte cotul ca o armă. Îl loveşte cu cotul în faţă şi duce cotul către faţă. Intenţia este evidentă de a lovi adversarul. Se impunea acordarea unui cartonaş roşu. 

Basarab Panduru: Mi se pare de roşu. El (n.r. Florescu) e supărat, îl urmăreşte, sare şi îl loveşte în cap. Înţelegi de ce antrenorii sunt supăraţi după meci? În momentul ăsta, putea să fie foarte nervos, şi avea mare dreptate. Acest cot l-a trimis acasă pe Mandorlini.

Andrea Mandorlini a lăsat-o pe CFR Cluj pe locul 2, cu 36 de puncte, la 8 puncte sub liderul FCSB, care mai are şi un meci mai puţin disputat.

  • VIDEO cu faza la care Florescu putea primi cartonaşul roşu

Nelu Varga s-a săturat să mai primească sfaturi: ”Ajunge!”

Imediat după acest meci, patronul clujenilor, Neluţu Varga, a anunţat că italianul Andrea Mandorlini va părăsi banca tehnică a echipei sale, iar în locul său va fi instalat Adrian Mutu.

Neluţu Varga şi Adrian Mutu nu au convenit asupra contractului încă, însă şeful din Gruia este sigur că va ajunge la o înţelegere rapidă cu bunul său prieten.

“Nu are clauză. Imediat se rezolvă. Mâine reziliem. Am avut încredere că au venit jucătorii şi m-au rugat să continui cu el şi m-am dus cu sufletul şi i-am ascultat pe ei. Nu l-au lucrat jucătorii, din contră.

N-am văzut aşa meci. Parcă erau morţi. Le-am dat cele mai bune condiţii. Cantonament de 5 stele in Spania. Tot. Totul plătit la zi. Toate salariile la zi.  Toţi jucătorii pe care i-a cerut i-am adus.

De maine, Mutu e noul antrenor. Încă n-am discutat de contract. E prietenul meu. A venit momentul in care trebuie să-i dau şansa lui. Am încredere în el şi ştiu ce poate. M-am luat după unul şi după altul. Nu mai ascult pe nimeni”, a declarat Neluţu Varga, conform sport.ro.

 

Afla mai multe despre: cfr clujfc botoşanisuperligăeduard florescubogdan cosmescupanduruzottamandorlini 

viewscnt
Articole similare