Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gică Hagi l-a lăsat să plece, iar acum e gata să semneze cu Barcelona cel mai important contract din carieră

BREAKING | Gică Hagi l-a lăsat să plece, iar acum e gata să semneze cu Barcelona cel mai important contract din carieră

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi () l-a avut în curte, însă l-a lăsat să plece, iar acum e gata să dea lovitura carierei sale.

Presa din Spania anunţă că cea mai valoroasă echipă feminină din lume, FC Barcelona, este gata să-şi schimbe antrenorul în vara lui 2024.

Pere Romeu, de la Ovidiu, la Barcelona

”Relevo” notează că principalul Jonatan Giraldez va pleca de la Barcelona şi va semna cu Washington Spirit, în vara lui 2024, iar în locul său ar putea veni un antrenor trecut pe la Viitorul Constanţa.

Aşadar, şefii Barcelonei au început să-i caute înlocuitor. Aşa cum se întâmplă de ceva ani, fie că vorbim de echipa feminină, fie de cea masculină, cea mai bună soluţie se află deja în curtea echipei ”Blaugrana”.

Este vorba despre unul dintre secunzii lui Jonatan Giraldez, anume Pere Romeu. Un antrenor tânăr, care are sprijinul vestiarului deja şi care este considerat perfect pentru noul proiect de la Barcelona.

În ultimii doi ani şi jumătate, sub coordonare alui Jonatan Giraldez, Pere Romeu a câştigat încredere jucătoarelor, iar acestea ar fi încântate să-l aibă drept principal.

Spaniolii menţionează că decizia finală nu este luată încă. Sunt foarte mulţi pretendenţi pentru acest post, însă Barcelona tinde să mizeze pe continuitate, adică pe un antrenor care cunoaşte foarte bine filozofia clubului.

În perioada 2017-2020, Pere Romeu a fost antrenor la echipele de copii şi juniori ale celor de la Barcelona, acolo unde l-a avut sub coordonare, printre alţii, pe Gavi.

Apoi, în vara lui 2020, Pere Romeu avea să facă parte din staff-ul spaniolului Ruben de la Barrera, în mandatul pe banca tehnică a celor de la Viitorul Constanţa.

Pe 10 august 2020, ”a fost primul antrenament condus de noul staff tehnic format din managerul Ruben de la Barrera, Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer şi Ivan Penaranda Llaurado, cărora li s-au adăugat Antonio Camacho (preparator fizic), Ştefan Preda (antrenor cu portarii) şi Paul Ciocănescu (fiziokinetoterapeut)”, după cum anunţa clubul constănţean, la acea vreme.

Din păcate, experienţa spaniolilor la Viitorul avea să fie una de scurtă durată - doar trei luni, iar odată cu înlăturarea lui Ruben de la Barrera a plecat întreg staff-ul, în frunte cu Pere Romeu.

În vara lui 2021, Pere Romeu se alătura echipei feminine a Barcelonei, iar în vara lui 2024 are toate şansele să devină antrenorul ultimelor două ”Baloane de Aur” din fotbalul mondial: Alexia Putellas (x2) şi Aitana Bonmati.

  • Alte jucătoare importante de la Barcelona Feminin: Sandra Panos, Irene Paredes, Salma Paralluelo, Marta Torrejon, Caroline Graham Hansen, Patricia Guijarro, Lucy Bronze, Fridolina Rolfo sau Asisat Osholoa.

Afla mai multe despre: barcelonapere romeugica hagiruben de la barrera 

viewscnt
Articole similare