Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, luat prin surprindere de transferul lui Borza la Rapid. ”M-a fentat Şucu! Eu am oferit un milion de euro”

Gigi Becali, luat prin surprindere de transferul lui Borza la Rapid. ”M-a fentat Şucu! Eu am oferit un milion de euro”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), s-a arătat surprins de faptul că Rapid l-a transferat pe Andrei Borza de la Farul Constanţa, pentru doar 800.000 de euro, plus 15% dintr-un posibil transfer.

Omul de afaceri a declarat că a oferit 1.000.000 de euro pentru Andrei Borza, însă impresarul său, Pietro Chiodi, la anunţat că Farul aşteaptă 3.000.000 de euro în schimbul său.

Gigi Becali l-ar fi vrut pe Andrei Borza

Gigi Becali nu înţelege exact cum s-a realizat transferul lui Andrei Borza la Rapid pentru doar 800.000 de euro. A invocat o posibilă înţelegere auxiliară între Gică Hagi şi Dan Şucu, în afara transferului, apoi s-a repliat şi a declarat că nu vrea să-şi supere naşul.

”(n.r. - dacă a fost surprins de transferul lui Borza la Rapid) Într-un fel da. Că eu am dat un milion şi el s-a vândut cu 800.000. Nu cred. Eu am zis că dau 1 milion. Am vorbit şi cu Pietro Chiodi. El a zis că vrea 3. Nu am vorbit cu Hagi, că el nu se bagă la transferuri.

Ştiţi voi că aşa e? Poate că l-a dat la Rapid pentru că e echipă mai mare şi are şanse mai mari să-l vândă pentru 15%, nu ştiu. Ce să fac? Fiecare face ce vrea cu marfa lui. Eu am dat un milion. Aş fi dat, pe cuvânt. Nu neapărat că e căzut el puţin din formă. Dădeam pe vârstă, nu neapărat pe valoare. Dacă poate din fundaş stânga să marcheze goluri, Rapid a făcut afacere. Am fost fentat de Şucu. Aia e.

Eu ce pot să spun, nu vrea să-l supăr pe Gică, eu dădeam un milion. Că ei s-au hotărât, e treaba lor. Poate au şi alte afaceri. Nu vreau să supăr naşul. Fiecare face ce vrea”, a declarat Gigi Becali, vineri, la Palat.

Afla mai multe despre: dan sucugigi becaliandrei borza 

viewscnt
Articole similare