Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”The Intouchables” de la FCSB. Anunţul lui Gigi Becali: ”Pe ei nu are cine să-i schimbe!”

”The Intouchables” de la FCSB. Anunţul lui Gigi Becali: ”Pe ei nu are cine să-i schimbe!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a numit cei trei jucători de la echipa sa, care sunt de neînlocuit.

După victoria contra celor de la UTA Arad, luni seară, scor 4-0, de pe Arena Naţională, Gigi Becali a devenit mai sigur că echipa sa va reuşi să câştige titlul în acest sezon, chiar dacă mai sunt 18 partide de disputat.

Gigi Becali, fascinat de Luis Phelipe: ”El întinde unt pe pâine prăjită”

Omul de afaceri consideră că, în acest moment, trei jucători de la FCSB nu pot fi scoşi de nicio culoare din primul ”11”. Este vorba despre Florinel Coman, Alexandru Băluţă şi Luis Phelipe.

În acelaşi timp, Gigi Becali a anunţat că nu va mai transfera niciun alt atacant. Rămâne cu lotul actual. Singura modificare ar fi plecarea lui Andrea Compagno, dacă va veni o ofertă pe placul său.

Vrem să facem o echipă puternică. Dacă vom domina şi Craiova clar, înseamnă că avem valoare. Va intra şi Coman. Dacă era şi Coman cu UTA...

Cu UTA mi-a plăcut foarte mult de Baba. Şi e o problemă. Trebuie să joace doi dintre Baba Alhassan, Şut şi Lixandru. Şi mi-a plăcut şi de Phelipe. Credeam că va avea trac. Dar nu a avut nicio emoţie. Ca să ştie toată lumea, Băluţă, Phelipe şi Coman sunt cei din faţă. Nu îi schimbă nimeni. Nu mai transfer niciun atacant.

Nana va juca, pentru că e rachetă. Vom vedea ce facem, poate facem o şmecherie. La ora asta nu ştiu. Poate joacă Nana în stânga.

Fundaşii centrali... n-ai văzut? Dawa a început să paseze, Ngezana e bun. Mijlocaşii sunt buni, atacanţii sunt foarte buni. Phelipe ştie fotbal. Doar împingea mingea cu vârful. Uitaţi să vedeţi cum pasează, cum dă el cu untul.

Dă ca şi cum dai untul când e moale, cu cuţitul pe pâine. El întinde unt pe pâinea prăjită. Uitaţi cum dă pasă, doar o împinge cu vârful. Aici se vede... Pe el, Coman şi Băluţă nu are cine să-i schimbe”, a declarat Gigi Becali, marţi, la Palat.

Afla mai multe despre: gigi becaliluis phelipeflorinel comanalexandru balutaluis phelipe 

viewscnt
Articole similare