Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a făcut Darius Olaru în Antalya. ”Magia” la care a recurs căpitanul FCSB-ului a funcţionat. ”Acum a prins gustul golului” | EXCLUSIV

Ce a făcut Darius Olaru în Antalya. ”Magia” la care a recurs căpitanul FCSB-ului a funcţionat. ”Acum a prins gustul golului” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (25 de ani) a fost cel mai bun jucător din partida FCSB - UTA Arad, încheiată cu victoria foarte clară a roş-albaştrilor. Iar preşedintele Consiliului de Adminsitraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a tras concluziile după tripla căpitanului său.

FCSB s-a impus în faţa celor de la UTA Arad, scor 4-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 22 din Superliga României.

Darius Olaru a fost omul meciului. Mijlocaşul de 25 de ani a ajuns la 13 goluri marcate, fiind lider autoritar în ierarhia golgheterilor.

A fost cea mai clară victorie a roş-albaştrilor în această ediţie de campionat, una prin care au reuşit să mărească avansul faţă de CFR Cluj la 11 puncte.

Prezent în studioul Orange Sport, după ce a numit jucătorul care l-a surprins în partida cu UTA, Mihai Stoica a vorbit şi despre căpitanul Darius Olaru.

”S-a pregătit aşa mereu. Acum a prins puţin gustul golului. În Antalya, a rămas la antrenamente cu Răzvan Udrea, al treilea portar al nostru, şi dădea la poartă.

Ei mai rămân, mai bate lovituri libere, mai dă şuturi, jocul acela obligata. Acum a rămas doar el, Coman era răcit. Poate rămâneau amândoi.

(n.r. dacă mai rămâne Olaru la FCSB) Sigur, dacă o echipă din fotbalul mare plăteşte clauzele lui Olaru sau Coman, pot pleca”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În sezonul trecut, Darius Olaru a avut un singur gol marcat în campionat, în 37 de partide jucate. A mai avut şapte pase decisive.

Olaru: ”Mă gândesc la campionat şi după la transferuri”

Darius Olaru nu şi-a ascuns dorinţa de a prinde un transfer de marcă de la FCSB, dar după ce va fi luat campionatul României alături de bucureşteni.

"Cel mai tare l-am resimţit la pauză frigul. Am luat mingea şi trebuie să o semneze toţi colegii. Părerea mea e că am făcut şi greşeli, putea să fie mai mare diferenţa. Toate meciurile sunt dificile. 

Mă gândesc la campionat şi după la transferuri. Mă bucură acest fapt (n.r. că inclusiv Horaţiu Moldovan s-a transferat în străinătate), le doresc succes.

Şi sper să facem cât mai mulţi pasul. Nu ştiu cine va urma, eu îmi doresc la sfârşitul campionatului. Am patru ani aici şi cred că e momentul să luăm titlul", afirma Olaru, după meciul de pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olarusuperligamihai stoica 

viewscnt
Articole similare