Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e fotbalistul care l-a surprins pe MM Stoica în meciul cu UTA: "A alergat 12,7 km, e marea noastră găselniţă din acest sezon"

El e fotbalistul care l-a surprins pe MM Stoica în meciul cu UTA: "A alergat 12,7 km, e marea noastră găselniţă din acest sezon"

FCSB

Comentarii

FCSB a început perfect anul şi a câştigat cu 4-0 primul meci oficial din 2024. Vicecampioana României s-a impus pe propriul teren cu UTA şi s-a distanţat la 11 puncte în fruntea clasamentului.

După prestaţia excelentă a FCSB-ului din meciul de luni, Mihai Stoica a vorbit despre unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Charalambous în duelul câştigat cu UTA, scor 4-0.

"Lixandru-Şut este un cuplu mai bun decât Şut-Djokovic. Lixandru este un jucător care se pliază mai bine pe jocul nostru, este cu totul şi cu totul alt profil. Are mobilitate mai mare, apare în careu, aleargă foarte mult, a avut 12,7 km alergaţi în meciul cu UTA.

(n.r. Este găselniţa acestui sezon?) Da, pentru că nimeni nu-i dădea nicio şansă să joace titular la noi în acest sezon, l-am văzut antrenându-se foarte bine şi de asta am venit cu această propunere.

În afara meciului cu Rapid, unde a jucat pe o poziţie care nu era a lui, a avut mereu evoluţii foarte bune atât ca fundaş central, dar în special în acest sistem, unde este unul dintre cei mai buni jucători ai noştri. A jucat foarte, foarte bine" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Împrumutat în sezonul trecut la CS Mioveni, Mihai Lixandru a rămas în actuala stagiune la FCSB şi a reuşit să se şi impună în echipa de start a lui Elias Charalambous. Fotbalistul de 22 de ani are un gol marcat în cele 22 de meciuri jucate în toate competiţiile în acest sezon.

  • 500 de mii de euro valorează Mihai Lixandru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: lixandrufcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare