Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat numele noului antrenor. Adrian Mutu a semnat cu ardelenii

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat numele noului antrenor. Adrian Mutu a semnat cu ardelenii

CFR Cluj

Comentarii

Adi Mutu (45 de ani) este noul antrenor al lui CFR Cluj. Clubul ardelean a făcut anunţul oficial.

"Bun venit în familia noastră, Adrian Mutu!

Performanţa întâlneşte experienţa, iar dorinţele comune se transformă într-un ţel de neclintit! Începem un nou capitol în care îl vom avea pe banca tehnică pe unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut România!

Începând de astăzi, Gruia va deveni „acasă” pentru Adrian Mutu, noul antrenor al echipei noastre!

Cu experienţa acumulată atât ca fost mare jucător, cât şi ca tehnician, alături de performanţele categorice ale echipei noastre din ultimii ani, pornim la un drum nou, dar cu aceleaşi obiective!

Îţi urăm bun venit, Adrian, şi cât mai multe reuşite alături de CFR Cluj!" , se arată în comunicatul CFR-ului.


ŞTIREA INIŢIALĂ

Cât costă un apartament în hotelul din Cluj-Napoca unde este cazat Adi Mutu

CFR Cluj a confirmat despărţirea de antrenorul italian Andrea Mandorlini, în locul căruia urmează să fie numit Adi Mutu.

Acesta este liber de contract, după experienţa de 6 luni avută la Neftci Baku, în Azerbaidjan, şi încheiată la finele anului trecut.

Iar acum va fi noul antrenor al lui CFR Cluj, aşa cum au anunţat inclusiv atât finanţatorul Nelu Varga, cât şi preşedintele grupării din Gruia, Cristi Balaj.

Adi Mutu este de duminică, 21 ianuarie, în Cluj-Napoca, acolo unde este cazat la Grand Hotel Italia, conform surselor Orange Sport. Preţul unui apartament în acest hotel de cinci stele pentru o persoană este de 125 de euro/noapte.

Astfel, în momentul de faţă, se mai aşteaptă doar confirmarea oficială a numirii lui Adi Mutu drept noul antrenor al lui CFR Cluj.

”Briliantul” le-a antrenat în România pe FC Voluntari (aprilie – iunie 2018), FC U Craiova (mai – octombrie 2021) şi Rapid (martie 2022 – iulie 2023). În străinătate a pregătit-o pe Neftci Baku (Azerbaidjan) în perioada iulie - decembrie 2023.

Comunicatul oficial al lui CFR Cluj despre despărţirea de antrenorul Andrea Mandorlini

“Conducerea clubului CFR 1907 Cluj şi antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării”, se arată pe site-ul oficial al grupării clujene.

“Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar şi pentru seriozitatea cu care şi-a desfăşurat mereu activitatea!”, a adăugat CFR Cluj.

Afla mai multe despre: adi mutucfr clujsuperligaandrea mandorlini 

viewscnt
Articole similare