Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aripi frânte pentru Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. ”Va ocupa locul lui Grbic, ca rezervă a lui Oblak”

Aripi frânte pentru Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. ”Va ocupa locul lui Grbic, ca rezervă a lui Oblak”

La Liga

Comentarii

Horaţiu Moldovan (26 de ani) este noul jucător al lui Atletico Madrid, dar va avea o misiune complicată la formaţia din capitala Spaniei.

Transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid a devenit oficial. "Un nou gardian în galaxia noastră", a anunţat gruparea de pe Wanda Metropolitano.

Atletico va plăti suma de 800.000 de euro celor de la Rapid în schimbul serviciilor internaţionalului român. Contractul senat cu noua sa echipă este valabil până în 2027.

Iar presa iberică a reacţionat după această mutare, majoritatea ziarelor subliniind faptul că Horaţiu Moldovan va fi rezerva lui Jan Oblak la Atletico Madrid.

Reacţia presei din Spania după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

  • ”Horaţiu Moldovan e noul jucător al lui Atletico Madrid. Fostul portar de la Rapid a ajuns luni după amiază la Madrid, iar azi a trecut vizita medicală. A semnat până în 2027. Moldovan vine pentru a-i lua locul lui Ivo Grbic, care a stat mai mulţi ani în umbra lui Oblak. Ştie că nu-i va fi uşor să-i ia locul lui Oblak, care e de neatins. În ultimele sezoane, slovenul a jucat chiar şi în primele tururi din Cupa Regelui, dar asta nu-l sperie”, a scris şi Marca.
  • ”Portarul român va ocupa locul lui Grbic, ca rezervă a lui Oblak. A semnat până în 2027. Moldovan vine pentru a suplini plecarea lui Grbic şi pentru a-i asigura spatele lui Oblak. Moldovan a semnat pentru trei ani şi jumătate. Vine de la Rapid pentru mai puţin de un milion de euro (800.000) după ce a terminat o companie extraordinară în calificările EURO”, a notat As.

Rămâne de văzut ce statut va avea Horaţiu Moldovan la EURO 2024, în condiţiile în care nu va avea şanse foarte multe de a apăra la Atletico Madrid.

Afla mai multe despre: atletico madridhoratiu moldovanechipa nationalaeuro 2024romaniala ligajan oblak 

viewscnt
Articole similare