Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mesajul lui Horaţiu Moldovan după ce a fost prezentat oficial la Atletico Madrid

VIDEO | Mesajul lui Horaţiu Moldovan după ce a fost prezentat oficial la Atletico Madrid
Comentarii

Atletico Madrid a anunţat oficializarea transferului lui Horaţiu Moldovan de la Rapid.

Reacţia lui Moldovan după ce a ajuns la Atletico Madrid

Portarul Horaţiu Moldovan (26 de ani) este oficial jucătorul lui Atletico Madrid. Clubul lui Diego Simeone l-a prezentat oficial pe internaţionalul român, cumpărat pentru 800.000 de euro.

După ce a fost prezentat oficial, Horaţiu Moldovan a realizat un scurt TikTok în care i-a invitat pe români să urmărească echipa Atletico Madrid pe reţelele social media.

”Vă salut fani români! Mă bucur să vă anunţ că sunt la Atletico! Vă invit să urmăriţi Atletico de Madrid pe Instagram şi pe Tiktok pentru a avea ultimele ştiri despre mine”, a spus Horaţiu Moldovan pe contul oficial de TikTok al lui Atletico Madrid.

@atleticodemadrid

Bine ai venit, Horaţiu Moldovan! Urmăriţi-ne pe TikTok pentru a vedea conţinut exclusiv 

♬ this feeling - Øneheart

În vârstă de 26 de ani, Horaţiu Moldovan a avut în ultima perioadă mai multe oferte de transfer de la cluburi precum FC Basel, Ludogoreţ Razgrad, Celtic, Betis Sevilla şi Atletico Madrid. Portarul avea o clauză de reziliere în contractul cu Rapid în valoare de 800.000 de euro, aceasta fiind achitată de Atletico Madrid. Gruparea spaniolă i-a propus portarului un contract pe trei sezoane şi jumătate, cu un salariu de anual de 800.000 de euro.

Moldovan a făcut junioratul la CFR Cluj, iar ca senior a jucat în cariera sa pentru FC Hermannstadt, Energeticianul, Ripensia Timişoara, UTA şi FC Rapid.

De la transferul la Rapid, din ianuarie 2021, portarul a evoluat pentru gruparea giuleşteană în 113 partide în Liga a II-a, Liga I şi Cupa României.

El a debutat la echipa naţională în 17 noiembrie 2022, într-un amical cu Slovenia, pierdut de România cu 1-2, în care în poarta adversă se afla chiar Jan Oblak, cel care îi va fi coleg la Atletico Madrid. Horaţiu Moldovan este în prezent titularul primei reprezentative, primind 6 goluri în cele 9 meciuri în care a îmbrăcat tricoul naţionalei.

Afla mai multe despre: horaţiu moldovanrapidatletico madrid 

viewscnt
Articole similare