Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Mandorlini rupe tăcerea. Italianul a dezvăluit de ce a plecat de la CFR: ”Mi-aş fi dorit mai mult timp”

Andrea Mandorlini rupe tăcerea. Italianul a dezvăluit de ce a plecat de la CFR: ”Mi-aş fi dorit mai mult timp”

Superliga

Comentarii

Andrea Mandorlini a vorbit, pentru prima dată, despre plecarea de la CFR. Fostul antrenorul al lui Hellas Verona a acordat un interviu pentru Tuttomercatoweb, în care a explicat motivele pentru care a fost îndepărtat de la gruparea din Gruia.

Mandorlini nu are nimic de reproşat conducerii: ”Era timpul să ne despărţim”

Tehnicianul italian, în vârstă de 63 de ani, a dezvăluit că plecarea sa de la CFR a fost pusă pe seama rezultatelor modeste din ultima perioadă, distanţa dintre ”feroviari” şi  liderul FCSB fiind una considerabilă: 11 puncte după 22 de etape.

Andrea Mandorlini susţine că despărţirea a fost una amiabilă, deşi Neluţu Varga a avut o reacţie extrem de dură după înfrângerea cu Botoşani, scor 0-1, care i-a fost ”fatală” italianului.

”Aseară am rezolvat târziu. Ne-am luat la revedere foarte calm. Acum o săptămână au ieşit anumite zvonuri, dar nu am fost demis. Am lăsat echipa pe locul doi şi uite că am fost şi noi primii.

Şi apoi în România mai este şi play-off-ul. Îmi pare rău, dar aşa a mers. Era timpul să ne despărţim. Aşteptările clubului erau altele, chiar dacă echipa era nouă.

Mi-aş fi dorit mai mult timp, dar până la urma asta e mereu problema. Totuşi, am lăsat echipa pe locul doi şi cu siguranţă nu pe ultimul. E ceva amărăciune pentru că lucrurile nu au mers bine pentru noi.

Totul face parte din joc şi cu siguranţă vreau să încep din nou imediat”, a spus Andrea Mandorlini, pentru publicaţia italiană Tuttomercatoweb.

În acest sezon, Mandorlini a bifat 27 de meciuri pentru CFR în toate competiţiile, a înregistrat 11 victorii, nouă egaluri şi şapte înfrângeri.

Mesajul lui Mutu după ce a semnat cu CFR Cluj

Clubul CFR Cluj a anunţat, miercuri, că noul antrenor al echipei clujene este Adrian Mutu. Adi Mutu a precizat că a sosit momentul să îşi folosească toate cunoştinţele acumulate ca jucător şi ca antrenor în slujba celei mai titrate echipe.

“Am început un nou capitol, o nouă poveste în care determinarea şi devotamentul sunt elemente de bază. A venit momentul să-mi folosesc toate cunoştinţele acumulate atât ca jucător cât şi ca tehnician în slujba celei mai titrate echipe din România în ultimii ani.

Sunt mândru şi onorat că fac parte din această familie. De astăzi, Gruia îmi va deveni acasă”, este mesajul lui Mutu, transmis într-un filmuleţ postat de CFR Cluj.

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligăandrea mandorliniadrian mutu 

viewscnt
Articole similare