Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roland Niczuly, prima reacţie după înfrângerea celor de la Sepsi de la Arad: "Trebuie să uităm acest meci cât mai repede"

Roland Niczuly, prima reacţie după înfrângerea celor de la Sepsi de la Arad: "Trebuie să uităm acest meci cât mai repede"

Superliga

Comentarii

Portarul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, Roland Niczuly, a vorbit la finalul partidei cu UTA Arad, o înfrângere cu scorul de 2-1, la Arad.

Niczuly a încasat un gol deviat în minutul 35 al meciului, Fabry a trimis un şut către poartă care a fost deviat de un coechipier. Portarul oaspeţilor speră să uite de acest meci cât de curând şi nu este mulţumit de prestaţia echipei în partida de la Arad.

Rolandd Niczuly: "Nu ne-a ieşit absolut nimic"

"Un joc pe care trebuie să-l uităm cât mai repede, unul dintre cele mai slabe jocuri ale noastre, un gol marca Inzaghi.

Se întâmplă la fotbal, meciul trecut, contra Iaşului am înscris noi doua goluri deviate, două autogoluri, asta este, trebuie să uităm acest meci cât mai repede, ne aşteaptă o partidă dificilă acasă cu Craiova. Trebuie să învingem, să ne putem îndeplini obiectivul principal, acela de a intra în play-off.

Nu ne-a ieşit absolut nimic, de la mine până la atacant, nu acesta este jocul nostru, speram să ne pregătim foarte bine fiindcă avem nevoie de puncte." a declarat Roland Niczuly, la flash-interviu.

După victoria celor de la UTA Arad, echipa antrenată de Mircea Rednic s-a distanţat de ultimele trei poziţii ocupate de Poli Iaşi, Dinamo şi FC Botoşani. UTA este pe locul 12 cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: roland niczulysepsiuta aradsuperliga 

viewscnt
Articole similare