Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dezvăluit unde poate pleca Andrea Compagno în această iarnă: "Avem trei oferte, din mai multe ţări"

Gigi Becali a dezvăluit unde poate pleca Andrea Compagno în această iarnă: "Avem trei oferte, din mai multe ţări"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre ofertele primite pentru atacantul italian de la FCSB, Andrea Compagno. Finanţatorul de la FCSB a primit trei oferte din trei ţări diferite pentru atacantul în vârstă de 27 de ani.

Gigi Becali a dezvăluit ofertele primite pentru vârful său italian, Andrea Compagno. Finanţatorul de la FCSB a primit trei oferte din trei ţări diferite: Ungaria, Kazakhstan şi Turcia. 

Italianul nu s-a mai prezentat la ultimele antrenamente ale echipei iar o plecare a atacantului pare iminentă. Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că vrea să scape cât de curând de Compagno, în schimbul unei sume de bani care se află într-o continuă scâdere. 300.000 de euro este suma dorită de Gigi Becali pentru Compagno în această iarnă.

Gigi Becali: "I-am zis să îşi aleagă una din ele"

"Avem trei oferte pentru Compagno. Una din Kazahstan, una din Ungaria şi una din Turcia. Acum să-şi aleagă el, unde vrea el. Eu l-aş da în Kazahstan, unde ăia dau mai mulţi bani, dar dacă el nu vrea să plece acolo, eu nu îl oblig. Rămâne ca el să aleagă.

Din Kazahstan e vorba de o ofertă de 250.000 de euro. În Ungaria mi se pare că 300.000 şi 150.000 de la turci. Konyaspor? Konya, Monya, nu ştiu eu. Nu m-a interesat aşa tare, am zis să îşi aleagă una din ele.

Compagno nu va face deplasarea la Craiova. El a cerut să se antreneze la sală, nu să iasă la antrenament. Cu alte cuvinte a zis: 'Mă pregătesc de plecare, ce rost are să fac vreo accidentare?'. Ce rost are dacă nu joacă? Noi avem acum atacant, ce ne mai interesează?", a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

 

 

Afla mai multe despre: andrea compagnogigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare