Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

I-a întors spatele lui Gigi Becali şi semnează cu o echipă de top! Jucătorul dorit de FCSB se transferă pe 3.000.000 de euro

I-a întors spatele lui Gigi Becali şi semnează cu o echipă de top! Jucătorul dorit de FCSB se transferă pe 3.000.000 de euro

Superliga

Comentarii

David Ankeye, fotbalistul pe care Gigi Becali a fost aproape de a-l transferat în această iarnă, este la un pas de Genoa.

Nigerianul dorit de FCSB  pleacă în Serie A! Cum a ratat Gigi Becali un transfer important

David Ankeye, atacantul în vârstă de 22 de ani a lui Sheriff Tiraspol, va pleca în Italia pentru a semna cu Genoa, iar campioana Moldovei va încasa 3.000.000 de euro. Impresarul Cătălin Vulturar a făcut dezvăluirea pentru Fanatik.

“Este foarte aproape să se finalizeze transferul. Leonid a plecat deja la Genova”, a spus Vulturar, conform sursei citate.

În urmă cu o lună, Gigi Becali a a dezvăluit că este pregătit să ofere 1.100.000 de euro pentru Ankeye, însă patronul FCSB-ului a amânat oferta, iar mutarea a picat.

Cine este David Ankeye?

Acesta a început fotbalul în ţara sa natală, la Sido FC iar în iarna lui 2021 a făcut pasul către Europa, la Hammarby (Suedia). Nordicii nu au fost foarte convinşi de calităţile sale, iar în vara lui 2021 l-au trimis înapoi la FC Sido.

În octombrie 2022, Ankeye s-a transferat din nou, dar de data această în Tunisia, la Hammam Sousse. După 15 meciuri şi 7 goluri marcate, pe fir au intrat moldovenii de la Sheriff Tiraspol, care au demonstrat faptul că au conexiuni foarte bune pe continentul african.

În acest, Ankeye a marcat cinci goluri în 13 meciuri pentru Sheriff.

 

Afla mai multe despre: gigi becaligenoafcsbdavid ankye 

viewscnt
Articole similare