Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Galactici" la Inter Miami! David Beckham vrea încă un transfer stelar, după Messi, Suarez sau Busquets

ULTIMA ORĂ | "Galactici" la Inter Miami! David Beckham vrea încă un transfer stelar, după Messi, Suarez sau Busquets

Campionate

Comentarii

David Beckham, patronul lui Inter Miami, pregăteşte încă un transfer-bombă, după ce i-a luat deja pe Messi, Suarez, Busquets şi Jordi Alba. Un nume important din fotbalul mondial este pe lista echipei americane şi, dacă se face, ar fi o adevărată lovitură de imagine.

Tranferurile lui Messi, Suarez, Buquests sau Jordi Alba nu sunt de ajuns pentru David Beckham, care vrea încă un nume important în lotul echipei antrenate de Tata Martino. Omul cu banii de la echipa din MLS a pus ochii pe încă un nume important din fotbalul mondial, pe care vrea să-l convingă să semneze.

"Galaxie" de stele la Inter Miami: Messi, Busquets, Suarez, Jordi Alba şi... Coutinho

Este vorba despre Philippe Coutinho (31 de ani), care în prezent joacă sub formă de împrumut la Al Duhail, în Qatar, unde a fost trimis de Aston Villa. Calciomercato susţine, însă, brazilianul nu este mulţumit de situaţia şi caută o ieşire, dar nu vrea să revină în Premier League.

Potrivit sursei citate, David Beckham îşi doreşte transferul lui Philippe Coutinho, unde brazilianul ar fi din nou coleg cu fotbaliştii cu care a împărţit vestiarul şi la Barcelona. "Cresc aşteptările în privinţa posibilului transfer al lui Coutinho", susţin jurnaliştii italieni, citaţi de site-ul fichajes.net.

Phlippe Coutinho a jucat 11 meciuri (713 minute) în toate competiţiile sezonului la Al Duhail, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 9 - nouă milioane de euro este cota de piaţă a lui Philippe Coutinho în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: inter miamitransferphilippe coutinhodavid beckham 

viewscnt
Articole similare