Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karim Benzema, back in business. Antrenorul unui club-gigant îl vrea: "L-a cerut!"

Karim Benzema, back in business. Antrenorul unui club-gigant îl vrea: "L-a cerut!"

Real Madrid

Comentarii

Karim Benzema (36 de ani) a fost cerut la un club-gigant din Europa. Balonul de Aur din 2022 are viaţă grea în Arabia Saudită şi îşi doreşte să revină în Europa, cu mai multe echipe interesate de serviciile sale. Antrenorul l-a cerut şi vrea să ia faţa tuturor celor aflaţi în luptă.

Transferul lui Karim Benzema la Al Ittihad, în Arabia Saudită, nu pare o mutare de bun augur pentru francez, care la doar şase luni distanţă îşi doreşte să revină în Europa. Mai multe cluburi importante din Europa s-au interesat de semnătura sa, dar francezul are, încă, viitorul incert.

Carlo Ancelotti l-a cerut pe Karim Benzema înapoi la Real Madrid

Presa din Spania scrie că italianul Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, l-a cerut înapoi pe "Santiago Bernabeu" pe atacantul francez plecat în vară liber de contract. Când s-a decis că nu vrea să mai continue în Arabia Saudită, Benzema a apelat prima dată la Real Madrid, care i-a transmis că nu este interesată să-l "repatrieze".

Totuşi, se pare că francezul are un fan pe "Santiago Bernabeu". Carlo Ancelotti, antrenorul "Albilor", i-a cerut lui Florentino Perez să ia în considerare revenirea lui Karim Benzema, având în vedere că Realul duce lipsa unui vârf autentic şi a jucat de multe ori cu Vinicius Jr. şi Rodrygo în atac.

Karim Benzema nu duce lipsă de oferte, de când s-a anunţat dorinţa lui de a reveni în Europa. Arsenal, Chelsea şi Olympique Lyon sunt interesate, la rândul lor, de transferul lui Karim Benzema.

Afla mai multe despre: karim benzematransferreal madrideuropacarlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare