Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | PSG, TUN pe piaţa transferurilor. Campioana Franţei, zeci de milioane de euro pentru un fotbalist din afara Europei

FOTO | PSG, TUN pe piaţa transferurilor. Campioana Franţei, zeci de milioane de euro pentru un fotbalist din afara Europeigalerie foto

PSG

Comentarii

PSG a achiziţionat un jucător brazilian în vârstă de 18 ani. Gabriel Moscardo este numele său şi este un mijlocaş defensiv.

PSG, 20 de milioane de euro pentru un puşti brazilian de numai 18 ani

PSG a anunţat că a obţinut serviciile lui Gabriel Moscardo, jucător brazilian în vârstă de 18 ani.

Moscardo a semnat un contract valabil până în 2028 şi urmează să rămână împrumutat la Corinthians până la finalul sezonului, pentru ca mai apoi să ajungă la campioana Franţei.

Gabriel Moscardo avea 12 ani când a ajuns la Corinthians în 2017. După ce a urcat în rândurile formaţiei pauliste, el s-a alăturat în cele din urmă echipei profesioniste în vara anului 2023.

Originar din Taubate, un oraş din statul Sao Paulo, a debutat în prima echipă pentru Corinthians la vârsta de 17 ani, intrând pe teren ca rezervă în victoria cu 3-0 în faţa lui Liverpool Futbol Club (Uruguay) în Copa Libertadores, la 28 iunie 2023.

"Sunt foarte fericit că mă alătur echipei Paris Saint-Germain, este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Este un proiect cu jucători tineri şi talentaţi.

Abia aştept să mă alătur grupului şi să cunosc întreaga echipă şi staff-ul. Sper să câştig multe trofee sub culorile PSG şi să îi fac fericiţi pe fani", a declarat Moscardo.

Valoarea tranzacţiei nu a fost dezvăluită, dar sursele indică suma de 20 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: psggabriel moscardoligue 1corinthians 

viewscnt
Articole similare