Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali taie-n carne vie: OUT! MM confirmă plecarea: "Când i se pune pata, gata. S-a terminat" | EXCLUSIV

Gigi Becali taie-n carne vie: OUT! MM confirmă plecarea: "Când i se pune pata, gata. S-a terminat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră pe Andrea Compagno (27 de ani), atacantul cumpărat de la FCU Craiova 1948 cu 1,5 milioane de euro. Italianul nu mai are viaţă la FCSB, iar Mihai Stoica a confirmat plecarea golgheterului "roş-albaştrilor" din sezonul trecut de Superligă.

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a confirmat că Andrea Compagno urmează să plece de la FCSB cel mai târziu în perioada de mercato din vara viitoare, având în vedere că lui Gigi Becali "i s-a pus pata" pe atacantul italian şi îl vrea plecat, după ce l-a scos din echipă.

Mihai Stoica, despre Andrea Compagno: "Când i se pune pata lui Gigi Becali, gata, s-a terminat. Se ştie foarte bine!"

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre situaţia în care se află Andrea Compagno, italianul trecut pe lista neagră de Gigi Becali. Omul de afaceri din Pipera vrea să scape de atacant, căruia i-a stabilit un nou preţ de transfer: 300.000 de euro.

Stoica a spus că, dacă ar fi după el, nu ar renunţa la Andrea Compagno, dar nu se poate împotrivit voinţei lui Gigi Becali, care i-a semnat deja sentinţa. "Eu unul nu aş renunţa la Compagno. Îţi oferă o alternativă, se antrenează foarte bine, e un băiat excepţional, niciodată n-a avut niciun reproş de făcut. Nici măcar... Eu vorbesc destul de des cu el. Niciodată, niciodată, rar mi-a fost dat să văd un asemenea profesionist", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrea Compagno nu mai are viaţă la FCSB, deşi a fost folosit în ultima etapă de campionat, victoria cu UTA, 4-0 pe Arena Naţională. Mihai Stoica a spus că, atunci când i se pune pata pe un jucător, Becali nu mai poate fi întors din drum. "N-ai ce să faci, cel care plăteşte trebuie să dicteze. Am avut meciurile astea şi am arătat foarte bine fără el, ce argumente să mai aduci? (...) În momnentul când i se pune pata, se ştie foarte clar că gata, s-a terminat", a mai declarat oficialul "roş-albaştrilor".

Andrea Compagno a jucat 1301 minute în 23 de partide din toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de patru ori.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali andrea compagnogigi becali plecare andrea compagnomihai stoica plecare andrea compagnomihai stoica gigi becali andrea compagnoandrea compagno fcsbandrea compagno plecare fcsb 

viewscnt
Articole similare