Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "Acord". FCSB a bătut palma pentru transferul lui Andrea Compagno! Cu cine semnează

BREAKING NEWS | "Acord". FCSB a bătut palma pentru transferul lui Andrea Compagno! Cu cine semnează

FCSB

Comentarii

Trecut pe lista neagră la FCSB, Andrea Compagno (27 de ani) scapă de "coşmarul" pe care îl trăieşte în ultima perioadă la echipa din Bucureşti. Italianul şi-a găsti echipă, cu care "a ajuns la un acord de principiu", după ce Gigi Becali i-a stabilit preţul.

Andrea Compagno, golgheterul din sezonul trecut al FCSB, este la un pas de plecarea de la "roş-albaştri", ca urmare a faptului că Gigi Becali l-a trecut pe lista neagră şi îi căuta echipă unde să-l cedeze. Compagno şi-a dat acordul pentru a părăsi echipa "roş-albaştrilor".

FCSB şi Konyaspor, "acord de principiu" pentru transferul lui Andrea Compagno

Presa din Turcia anunţă, vineri, că există un acord pentru transferul lui Andrea Compagno, atacantul italian care a marcat peste 20 de goluri în toate competiţiile sezonului şi care a fost trecut pe lista plecărilor la FCSB. Compagno nu mai este pe placul lui Gigi Becali.

După ce Gigi Becali a anunţat că este de acord să-l vândă pe Compagno pentru 300.000 de euro, jurnalistul Ertan Suzguz a anunţat, vineri, că există "un acord de principiu" pentru transferul la Konyaspor, unde va fi coleg cu mijlocaşul Alexandru Cicâldău. Fără să ofere alte detalii, sursa citată precizează că şefii celor două echipe au bătut palma.

Andrea Compagno a jucat 1301 minute în 23 de partide din toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de patru ori.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Mihai Stoica nu poate bloca plecarea lui Andrea Compagno: "Când i se pune pata lui Gigi, gata, s-a terminat"

Mihai Stoica a vorbit la Orange Sport despre Andrea Compagno, cel căruia Gigi Becali i-a semnat sentinţă, şi a spus că, atunci când i se pune pata, Becali nu mai poate fi întors din drum.

"N-ai ce să faci, cel care plăteşte trebuie să dicteze. Am avut meciurile astea şi am arătat foarte bine fără el, ce argumente să mai aduci? (...) În momnentul când i se pune pata, se ştie foarte clar că gata, s-a terminat", a mai declarat oficialul "roş-albaştrilor".

Afla mai multe despre: fcsb acord transfer compagnofcsb transfer andrea compagnoandrea compagno transfer konyasporandrea compagno acord transfer 

viewscnt
Articole similare