Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea speranţă a lui Dinamo, OUT de la echipă! Andrei Nicolescu schimbă foaia şi îl trimite în Liga 2

Marea speranţă a lui Dinamo, OUT de la echipă! Andrei Nicolescu schimbă foaia şi îl trimite în Liga 2

Dinamo București

Comentarii

Dinamo vrea să renunţe la serviciile lui Ahmed Bani, una dintre marile speranţe ale clubului.

Dinamo renunţă la marea speranţă a clubului

Deşi era un fotbalist luat constant în considerare de Ovidiu Burcă, fostul tehnician al „câinilor roşii”, iată că Zeljko Kopic nu a fost impresionat de tânărul fotbalist dinamovist. Ca urmare, antrenorul croat l-a înştiinţat pe Andrei Nicolescu să-i găsească un angajament temporar, el neavând nevoie de mijlocaşul ofensiv în aceste momente.

Preşedintele lui Dinamo s-a conformat şi deja poartă negocieri cu Unirea Slobozia, formaţie care ocupă locul 3 în eşalonul second, pentru un împrumut al fotbalistului, anunţă Fanatik.

Niciun club din Superligă nu l-a dorit pe Bani, dar opţiunile erau oricum limitate pentru dinamovişti, care ar fi refuzat un împrumut la o rivală din subsolul clasamentului.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Ahmed Bani, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 10 goluri şi 14 assisturi sunt cifrele lui Ahmed Bani în cele 107 meciuri jucate pentru Dinamo până acum

Ion Ţiriac, gata să bage bani în fotbalul românesc. Ce alt nume legendar îl va ajuta: ”La aia m-aş băga. Dinamo Bucureşti este deja”

Ion Ţiriac (84 de ani) a dezvăluit că îl bate gândul să investească în fotbalul românesc, iar partenerul său de afaceri ar fi Mircea Lucescu (78 de ani).

”Ieri am avut un prânz cu un prieten, vreo două ore, care ştie un pic mai mult fotbal. L-am întrebat ‘De ce?’. Şi el mi-a spus cam despre ce e vorba.

Dacă mâine dimineaţă, Mircea Lucescu, la vârsta pe care o are, ar spune să facem o echipă care să se numească Dinamo Braşov, sau altfel, pentru că Dinamo Bucureşti este deja, dar un Dinamo…la aia m-aş băga cu nenea Mircea Lucescu.

Cu toate că sunt lucuri pe care nu le înţeleg în fotbal. Nu înţeleg cum ai un regulament în care 13 din 23 de jucători pot fi străini. Păi românii mei unde mai joacă? Aş face reguli drastice să-i ajute pe tinerii aceştia de aici să sară treapta de la Divizia 1, până la una regulară.

În Europa sunt cinci sporturi. E fotbal pe primul loc, fotbal pe doi, fotbal pe trei, fotbal pe patru şi după vine tenisul. Noi în fotbal suntem astăzi cum suntem, foarte în urmă…Să vedem cum facem mai bine”, a declarat Ion Ţiriac, la o acţiune la patinoarul său din Otopeni.

Afla mai multe despre: ahmed banizeljko kopicdinamotransfer 

viewscnt
Articole similare