Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Până şi rapidiştii au recunoscut după ce au lovit decisiv pe final cu Dinamo: "Echipele mari câştigă şi când joacă prost"

Până şi rapidiştii au recunoscut după ce au lovit decisiv pe final cu Dinamo: "Echipele mari câştigă şi când joacă prost"

Rapid

Comentarii

Paul Iacob a declarat, după derbiul cu Dinamo, câştigat cu scorul de 2-1, că el şi colegii săi nu au arătat bine, dar speră că i-au făcut fericiţi pe suporteri pentru că au obţinut victoria.

Paul Iacob:  "Suntem conştienţi că nu am arătat bine. Mergem în Giuleşti să sărbătorim"

Dinamo Bucureşti a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Superligă.

Rapidiştii s-au impus după ce Burmaz a reuşit să înscrie în minutul 90, printr-o execuţie superbă din întoarcere. 

“Consider că cei de la Dinamo au avut mai mult iniţiativa. Trebuie să învăţăm să fim o echipă mare. Echipele mari câştigă şi când joacă prost. Pentru mine Dinamo nu va fi niciodată o echipă mică. Faptul că sunt unde sunt în clasament nu reflectă valoarea lotului. 

Suntem conştienţi să astăzi nu am arătat bine Sper că i-am făcut fericiţi pe fani prin prisma faptului că am câştigat, dar prin prisma jocului nu cred că sunt mulţumiţi. FaNii au fost alături de noi, au fost în Giuleşti. Mergem să sărbătorim în Giuleşti”, a spus Paul Iacob 

 

Afla mai multe despre: dinamo rapidpaul iacob rapid 

viewscnt
Articole similare