Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primele concluzii din Dinamo 1-2 Rapid: "Nu meritau să piardă, dar diferenţa s-a făcut la jucători"

EXCLUSIV | Primele concluzii din Dinamo 1-2 Rapid: "Nu meritau să piardă, dar diferenţa s-a făcut la jucători"

Rapid

Comentarii

Rapid s-a impus cu scorul de 2-1 pe Arena Naţională în faţa celor de la Dinamo într-un meci din etapa a 23-a din Superliga.

Rapid a înscris pe finalul partidei de pe Arena Naţională în faţa rivalilor de la Dinamo, Borisav Burmaz a punctat în al doilea meci consecutiv pentru noua sa echipă într-un context asemănător. A marcat golul victoriei pe Giuleşti împotriva celor de la FC U Craiova 1948, dar şi în faţa lui Dinamo.

Cristi Pulhac şi Ovidiu Herea au oferit primele reacţii şi primele concluzii după finalul partidei de pe Arena Naţională. Cei doi au fost de părere că Dinamo nu merita să piardă derby-ul cu Rapid.

"Nu merita să piardă, mi-a plăcut în principiu atitudinea faţă de meciul cu Petrolul, diferense face la jucători, când plăteşti trebuie să ştii pentru ce plăteşti.

Exact ce lipseşte la Dinamo, ei au adus o minge, dar nu au calitate în faţă, nu ştiu cine ar putea să înscrie la Dinamo, spre deosebire de golul lor, s-a născut dintr-un şut care nu a fost şut şi o execuţie neaspteptata nici pentru el (n.r. Hakim Abdallah). Dacă Rapidul prindea o echipă cu o calitate tehnică mai mare aveau un meci mai greu în seara asta", a declarat Cristi Pulhac, pentru Orange Sport.

Ovidiu Herea: "Dinamo a fost net superioară"

"Mie mi s-a părut că a fost net superioară la mijlocul terenului (n.r. Dinamo), Rapidul a pierdut mijlocul terenului, au pierdut majoritatea mingiilor respinse, când a intrat Oaidă a alergat foarte mult, dar Dinamo a fost superioară în seara asta. Din ce am văzut a părut o echipă foarte lungă, o echipă care nu a reuşit să controleze nici în posesie, nici în fază defensivă, acolo au avut probleme." a spus Ovidiu Herea.

"Nu au recuperat nimic, tot motorul consta în mijlocul echipei, parcă erau puţin haotici, nici nu ştiau cum să stea în teren", a mai spus Cristi Pulhac.

 

Afla mai multe despre: rapiddinamosuperligacristi pulhacovidiu herea 

viewscnt
Articole similare