Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ce nu e de acord MM Stoica să se întâmple la FCSB: ”Opriţi-vă cu ăstea!” | EXCLUSIV

Cu ce nu e de acord MM Stoica să se întâmple la FCSB: ”Opriţi-vă cu ăstea!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Rapid a câştigat derby-ul cu Dinamo, scor 1-2.

MM Stoica, categoric: ”La FCSB nu. Am o teorie!”

Suporterii Rapidului au boicotat derby-ul cu Dinamo, nemulţumiţi de faptul că alb-roşii nu şi-au ţinut promisiunea în legătură cu biletele puse la dispoziţie.

Asta după ce cu trei zile înainte de meci, s-a iscat o discuţie aprinsă legată de bilete. În ciuda a ce s-a întâmpălat, fanii giuleşti au fost alături de echipă, dar de la distanţă!

Peste 3000 de fani s-au strâns în Giuleşti, unde i-au aşteptat şi pe jucători după victoria din derby.

Cei de la Rapid au plănuit, ieri, să transmită ”puls din Giuleşti” prin anumite imagini, chiar înainte de meci, pentru a-i motiva suplimentar pe băieţii lui Cristiano Bergodi.

MM Stoica nu este de acord cu asemenea proceduri şi a explicat că la FCSB s-a întâmplat aşa ceva doar o singură dată. 

”Eu am o teorie, niciodată nu am înţeles sensul acestor video motivaţionale adică meciul se joacă peste două ore, tu motivezi jucătorii arătând un film, să ce? Până ajung la stadion s-a dus efectul. Aaa, poţi arătă ceva să te sensibilizeze înainte de a ieşi pe teren. Eu vorbesc în general. 

Opriti-va cu ăstea, le-am zis şi la ai mei. Ce am făcut o singură dată, a fost la meciul cu Dinamo în pandemie, când unii jucători aproape au ieşit din COVID, am făcut un film, pe care nu l-am dat publicităţii şi nici nu îl vom da vreodată, cu cei care erau afectaţi pentru a impresiona. Dar dacă îl arătam cu 2 ore jumate înainte nu are rost, e doar să vadă lumea că tu lucrezi”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Echipa Dinamo Bucureşti a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Superligă.

Cu suporterii aflaţi pe stadionul din Giuleşti, nu pe Arena Naţională, rapidiştii au căutat victoria în meciul cu Dinamo, dar atacanţii alb-vişinii i-au dat emoţii lui Cristiano Bergodi. Gazdele au fost mai periculoase în prima parte, ratând prin Politic şi Homawoo.

Pe finalul primei reprize Papeau a deschis scorul, în minutul 44, însă Dinamo a egalat după numai două minute, prin Hakim Abdallah. Rapid a cerut penalti în minutul 47, la căderea lui Rrahmani în careu, apoi Politic a trimis în bara transversală, în minutul 56, însă Burmaz a reuşit să înscrie în minutul 90 golul victoriei rapidiste, după ce în etapa trecută tot el marcase golul decisiv în prelungirile meciului cu FCU Craiova.

Rapid s-a impus cu 2-1, fără să strălucească, în timp ce Dinamo a făcut unul din cele mai bune meciuri ale sale.

În clasament Rapid are 39 de puncte şi a trecut pe locul secund în campionat. Dinamo a rămas cu 16 puncte, pe penultimul loc al Superligii, al 15-lea.

Echipele care au evoluat:

  • DINAMO: Golubovic - Lucas, Velkovski, Homawoo - De Moura (C. Costin 73), Ilic (Gnahore 67), Pavicic (Dani Iglesias 78), Amzăr – Hakim Abdallah, Goncalo Gregorio (P. Neagu 67), Politic (Milanov 78). ANTRENOR: Zeljko Kopic
  • RAPID: Aioani - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun (Burmaz 54) – Hasani (Funsho Bambgboye 63), Al. Albu, Djokovic (Oaidă 63) - Papeau, Rrahmani (K. Soni 87), El Sawy (Borza 54). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbrapid 

viewscnt
Articole similare