Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Venirea lui Ion Ţiriac la Dinamo, contestată de un nume important: „A avut atâţia ani la dispoziţie şi nu a intrat!” | EXCLUSIV

Venirea lui Ion Ţiriac la Dinamo, contestată de un nume important: „A avut atâţia ani la dispoziţie şi nu a intrat!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ion Ţiriac a declarat că este interesat să investească in fotbalul românesc alături de Mircea Lucescu.

Implicarea lui Ion Ţiriac în fotbalul românesc, analizată: „De ce ar face-o?”

Chiar miliardarul a declarat că vrea să investească în România pentru a ridica un club de fotbal, dar nu toată lumea are încredere în spusele sale. Helmut Duckadam a vorbit pentru Orange Sport şi exclude această posibilitate. „Eroul de la Sevilla” consideră că Ion Ţiriac a avut tot timpul până acum să bage bani în fotbal, dar a refuzat acest lucru.

Totodată, Duckadam a comentat şi situaţia complicată prin care trece Dinamo, formaţie care ocupă actualmente locul 15 în Superliga României.

„(n.r. despre o alianţă Ion Ţiriac - Mircea Lucescu) Nu cred că va avea loc. A avut atâţia ani la dispoziţie domnul Ţiriac să intre în fotbal şi nu a intrat! De ce ar face-o acum?
 
(n.r. despre Dinamo) Nu fac parte din grupul acela care zice că Dinamo trebuie să rămână în prima ligă. Nu. Să rămână în prima ligă acele echipe care merită”, a declarat Helmut Duckadam pentru Orange Sport.

„Nici Gigi nu le face faţă!” Anunţă cel mai mare şoc din fotbalul românesc: „Vin ăştia doi investitori şi ajung în Champions League!”

Dumitru Dragomir anticipează un adevărat şoc în fotbalul românesc.

Fostul şef de la Liga Profesionistă de Fotbal a analizat o posibilă alianţă între Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu pentru a o salva pe Dinamo din perioada foarte complicată prin care trece.

„Dacă vin ăştia doi titani, Dinamo defilează. Ia campionatul în permanenţă. 100 de milioane dacă bagă, aduc 15 fotbalişti de top. Reţine ce spun. Cu 100 de milioane aduci 15 jucători de top.

Îţi faci echipă de grupele Champions League. Te duci în Argentina şi iei 2-3 fotbalişti, te duci în Brazilia şi iei 2-3 fotbalişti, iei şi din Europa, dai salarii mari, şi sunt d-ăştia care termina contractele, dar fotbalişti buni. 

În Anglia, în Spania, uned sunt titulari de drept. Nu îi iei ca în Arabia Saudită la 37 de ani, îi iei la 27 de ani. Îţi permiţi să dai 7, 8, 10 milioane pentru un fotbalist de top. Sunt foarte mulţi fotbalişti.

Nu le face nimeni faţă. Nici Gigi măcar. Dacă bagă bani ca Gigi. Să bage bani ca Gigi. Eu zic că şi cu 50-60 de milioane pot face o echipă de Champions League. Ţiriac conduce şi Lucescu antrenează. Vai de mine şi de mine…

Dacă îl aduce şi din Grecia pe Răzvan antrenor. Director tehnic Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac patron. Vai de capul meu…Şi după mă rog la Dumnezeu să trăiesc să văd când mai pierd ăştia trei campionatul”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: ion tiriachelmut duckadamdinamo 

viewscnt
Articole similare