Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Nici Gigi nu le face faţă!” Anunţă cel mai mare şoc din fotbalul românesc: „Vin ăştia doi investitori şi ajung în Champions League!”

„Nici Gigi nu le face faţă!” Anunţă cel mai mare şoc din fotbalul românesc: „Vin ăştia doi investitori şi ajung în Champions League!”

Dinamo București

Comentarii

Dumitru Dragomir anticipează un adevărat şoc în fotbalul românesc.

Dumitru Dragomir anunţă cel mai mare şoc din Superligă: „Echipa ajunge în grupele Champions League”

Fostul şef de la Liga Profesionistă de Fotbal a analizat o posibilă alianţă între Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu pentru a o salva pe Dinamo din perioada foarte complicată prin care trece. Atât sportiv, dar si financiar, formaţia bucureşteană continuă să aibă dificultăţi, iar venirea unor oameni potenţi financiar ar redresa situaţia.

Dumitru Dragomir consideră că o formaţie antrenată de Mircea Lucescu şi condusă de Ion Ţiriac ar domina Superliga şi s-ar califica fără probleme în grupele UEFA Champions League!

„Dacă vin ăştia doi titani, Dinamo defilează. Ia campionatul în permanenţă. 100 de milioane dacă bagă, aduc 15 fotbalişti de top. Reţine ce spun. Cu 100 de milioane aduci 15 jucători de top.

Îţi faci echipă de grupele Champions League. Te duci în Argentina şi iei 2-3 fotbalişti, te duci în Brazilia şi iei 2-3 fotbalişti, iei şi din Europa, dai salarii mari, şi sunt d-ăştia care termina contractele, dar fotbalişti buni. 

În Anglia, în Spania, uned sunt titulari de drept. Nu îi iei ca în Arabia Saudită la 37 de ani, îi iei la 27 de ani. Îţi permiţi să dai 7, 8, 10 milioane pentru un fotbalist de top. Sunt foarte mulţi fotbalişti.

Nu le face nimeni faţă. Nici Gigi măcar. Dacă bagă bani ca Gigi. Să bage bani ca Gigi. Eu zic că şi cu 50-60 de milioane pot face o echipă de Champions League. Ţiriac conduce şi Lucescu antrenează. Vai de mine şi de mine…

Dacă îl aduce şi din Grecia pe Răzvan antrenor. Director tehnic Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac patron. Vai de capul meu…Şi după mă rog la Dumnezeu să trăiesc să văd când mai pierd ăştia trei campionatul”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Mircea Lucescu a confirmat discuţia pentru a investi la un club din România!

Doi „giganţi” ai sportului românesc s-ar putea uni pentru o afacere în fotbalul românesc. 

Ion Ţiriac a dezvăluit că a vorbit cu Mircea Lucescu pentru a investi la un club de fotbal care să se numească Dinamo. Au fost doar discuţii preliminare, în care aceştia au tatonat această posibilitate de a pune pe picioare un proiect în fotbal, pe baza principiilor celor doi. 

La câteva ore distanţă, Mircea Lucescu a confirmat informaţia şi a recunoscut că are o legătură de peste jumătate de secol cu Ion Ţiriac. 

„Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim. Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi îi leagă aşa o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc pe el, el pe noi. 

Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot şi pe urmă pleca. Este foarte ataşat de culorile echipei naţionale”, a declarat Mircea Lucescu pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: dinamoion tiriacmircea lucescudumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare