Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Gigi Becali confirmă mutarea! Fotbalistul, aşteptat să semneze cu FCSB: "Merită. L-ai văzut vreodată să se ascundă?"

BREAKING | Gigi Becali confirmă mutarea! Fotbalistul, aşteptat să semneze cu FCSB: "Merită. L-ai văzut vreodată să se ascundă?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a confirmat că Valentin Creţu (35 de ani) urmează să primească prelungirea contractului la FCSB. Fundaşul dreapta are evoluţii excelente în ultima perioadă, astfel că şefii şi stafful clubului s-au convins, iar el urmează să primească o nouă propunere de contract.

Actuala înţelegere dintre FCSB şi Valentin Creţu expiră în vara lui 2024, la finalul actualului sezon, însă Gigi Becali a decis să îi ofere încă o prelungire, aşa cum s-a întâmplat şi la începutul anului. Omul de afaceri din Pipera a confirmat mutarea şi l-a lăudat pe fundaş.

Valentin Creţu, aşteptat să semneze prelungirea contractului cu FCSB

Valentin Creţu s-a transformat pe final de carieră, la 35 de ani. Prestaţiile excelentă în partea dreaptă a apărării, în care a "anihilat" în dueluri directe jucători precum Alexandru Mitriţă, Philip Otele sau Claudiu Petrila, îi aduc răsplata fundaşului dreapta: prelungirea contractul cu FCSB!

După derby-ul cu Rapid, în care Vali Creţu a avut o nouă prestaţie foarte bună, Gigi Becali l-a lăudat pe fundaş şi a confirmat că urmează să primească prelungirea contractului pentru că a demonstrat că merită. Totuşi, nu va fi un contract de lungă durată, ci de doar şase luni, aşa cum s-a întâmplat şi la începutul lui 2024.

"Nu ai văzut că i-a rupt chiloţii... (n.r. - ironic, despre o fază în care Creţu l-a ţinut de şort pe Funsho) A auzit că iar îi prelungesc contractul. (n.r. Îl mai ţineţi un an?) Păi, dacă merită. 6 luni, îi fac doar din şase în şase luni. Îi place mingea lui Creţu. L-ai văzut vreodată să se ascundă de minge?", a declarat Gigi Becali.

Valentin Creţu a jucat 26 de meciuri (1544 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a livrat o pasă de gol.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Creţu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalivalentin cretucontractfcsbvalentin cretu contract fcsb 

viewscnt
Articole similare