Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, anunţ trăsnet după accidentarea lui Chiricheş: ”S-ar putea să îl pierdem până la finalul sezonului”

Elias Charalambous, anunţ trăsnet după accidentarea lui Chiricheş: ”S-ar putea să îl pierdem până la finalul sezonului”

FCSB

Comentarii

Elias Charlambous a tras concluziile după ce FCSB a mai făcut un pas către titlul de campioană. graţie remizei cu Rapid, 2-2 pe Arena Naţională.

„Am început jocul foarte bine. Am marcat un gol dar, din nefericire am primit două goluri după aceea. Am controlat jocul în ambele reprize. Cifrele spun că am avut o posesie bună. Nu am ştiut să gestionăm situaţia cum trebuie.
 
Am văzut jucători care sunt dezamăgiţi după 4 victorii şi un egal în play-off. Asta înseamnă mult pentru mine, pentru căe clar că ei îşi doresc să facă performanţă.
 
[despre schimbărea lui Miculescu] E fotbal şi câteodată schimbările te ajută, alteori nu. Nu schimb jucători pentru că ratează o ocazie. Cât despre Chiricheş, se pare că s-ar putea să îl pierdem până la finalul sezonului. Sper să nu se întâmple asta.

Nu ştiu dacă vom ieşi campioni până la meciul cu Sepsi. Un meci cu Rapid este diferit, din cauza atmosferei. Noi am vrut să câştigăm pentru fani. Băieţilor nu am ce să le reproşez pentru că au dat tot ce aveau mai bun. Obiectivul este câştigarea campionatului.

Singurul lucru pe care vreau să le spun suporterilor este un mare mulţumesc. Vrem să le oferim un campionat cadou cât mai rapid cu putinţă, iar băieţii muncesc pentru asta”, a declarat Charalambous după FCSB - Rapid 2-2.

FCSB - Rapid 2-2

FCSB a încheiat la egalitate, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Pe Arena Naţională, în faţa a peste 45.000 de spectatori, gazdele au început cu un gol al lui Florinel Coman, anulat pentru offside în minutul 3. FCSB a deschis, totuşi, scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10. Rapid a revenit incredibil şi a preluat conducerea în doar patru minute.

Mai întâi a egalat Krasniqi (min. 12), apoi Albion Rrahmani a înscris şi el (min. 16), iar giuleştenii conduceau cu 2-1. În minutul 21, a marcat şi Hasani pentru Rapid, însă golul a fost anulat pentru offside la Rrahmani.

Jucătorii lui Charalambous au ratat incredibil în minutul 39, prin Miculescu, care a lovit prost balonul cu capul, din careul mic, trimiţând peste poartă. La pauză, Charalambous l-a aruncat în luptă şi pe Alexandru Băluţă, iar acesta a egalat în minutul 57, din pasa lui Radunovic.

Meciul s-a încheiat, în cele din urmă, la egalitate, scor 2-2.

În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligacfr cluj 

viewscnt
Articole similare