Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, sincer după FCSB - Rapid: "Echipa n-avea cum să spere la un egal. Prezentul era atât de negru..."

Panduru, sincer după FCSB - Rapid: "Echipa n-avea cum să spere la un egal. Prezentul era atât de negru..."

Superliga

Comentarii

FCSB a remizat, scor 2-2, cu Rapid, în etapa a cincea a play-off-ului. Pentru giuleşteni, partida de pe Arena Naţională a fost prima fără Cristiano Bergodi, care a fost demis în această săptămână.

"O avantajează pe FCSB acest egal. Dar pe Rapid o ajută cu ceva? După patru înfrângeri, probabil că un punct e bun, era greu să-şi propună Rapid victoria la acest meci.

Nu avea nimic care să o facă să spere la o victorie. Avea trecutul, dar prezentul era negru. Era atât de negru încât nu mai vedeai nimic din acel trecut atât de frumos" , a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

FCSB - Rapid 2-2

FCSB a încheiat la egalitate, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Pe Arena Naţională, în faţa a peste 45.000 de spectatori, gazdele au început cu un gol al lui Florinel Coman, anulat pentru offside în minutul 3. FCSB a deschis, totuşi, scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10. Rapid a revenit incredibil şi a preluat conducerea în doar patru minute.

Mai întâi a egalat Krasniqi (min. 12), apoi Albion Rrahmani a înscris şi el (min. 16), iar giuleştenii conduceau cu 2-1. În minutul 21, a marcat şi Hasani pentru Rapid, însă golul a fost anulat pentru offside la Rrahmani.

Jucătorii lui Charalambous au ratat incredibil în minutul 39, prin Miculescu, care a lovit prost balonul cu capul, din careul mic, trimiţând peste poartă. La pauză, Charalambous l-a aruncat în luptă şi pe Alexandru Băluţă, iar acesta a egalat în minutul 57, din pasa lui Radunovic.

Meciul s-a încheiat, în cele din urmă, la egalitate, scor 2-2.

În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Chiricheş (Dawa 42), Radunovic – Lixandru (Alhassan 77), Ad. Şut, Olaru - Oct. Popescu (Radaslavescu 77), Miculescu (Al. Băluţă 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • RAPID: Aioani - Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada (Emmers 51), Oaidă, Hasani (Burmaz 71) – E. Krasniqi, A. Rrahmani, Petrila (Funsho Bamgboye 71). ANTRENOR: Bogdan Lobonţ

Afla mai multe despre: fcsbrapid 

viewscnt
Articole similare