Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Începe să închidă multe guri". MM şi Vochin, la superlativ despre Mutu după parcursul pe banca Rapidului | EXCLUSIV

"Începe să închidă multe guri". MM şi Vochin, la superlativ despre Mutu după parcursul pe banca Rapidului | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitaţi la Orange Sport, Mihai Stoica şi Andrei Vochin au vorbit la superlativ despre Adrian Mutu (42 de ani), antrenorul Rapidului, privit cu rezerve în momentul când a fost instalat pe banca din Giuleşti în detrimentul altor nume poate mai importante.

"Începe să închidă multe guri". MM şi Vochin, la superlativ despre Mutu după parcursul pe banca Rapidului | EXCLUSIV

Rapid a învins cu 2-0 pe UTA, la Arad, iar giuleştenii s-au instalat în fotoliul de lider al play-out-ului Ligii 1. După victoria de la Arad, Andrei Vochin şi Mihai Stoica, experţii Orange Sport, au vorbit la superlativ despre Adrian Mutu, antrenor privit cu rezerve în momentul instalării pe banca din Giuleşti.

Rareş Ilie a făcut un meci foarte bun la Arad, în care a livrat un assist şi a marcat un gol, însă tot jocul Rapidului a fost solid. Andrei Vochin a spus că pentru el nu este o surpriză parcursul reuşit de Rapid cu Adrian Mutu pe bancă, având în vedere cum a arătat FCU Craiova 1948 cu "Briliantul" la cârmă.

"Pentru mine nu e o surpriză, am mai spus-o. Mie îmi plăcea ce juca Craiova lui Mititelu pe vremea lui Mutu, avea prea puţine puncte faţă de fotbalul pe care-l juca", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport, completat de Mihai Stoica. MM a spus că Mutu "începe să închidă multe guri" cu rezultatele de la Rapid.

Mihai Stoica e de părere că Rapidul are potenţial să joace în cupele europene în sezonul viitor, dacă va câştiga play-out-ul şi va da baraj cu ultima echipă din play-off pentru a juca în Europa: "Scaunul lui nu era confortabil când s-a dus la Rapid. Mai vorbesc, că am cunoştinţe multe care ţin cu Rapid. Începe să închidă cam multe guri Adrian Mutu. La ce arată Rapidul acum pare favorită la al patrulea loc de cupe europene", a spus Mihai Stoica.

Adrian Mutu a fost instalat pe banca tehnică a Rapidului pe 2 martie, în locul lui Mihai Iosif. De atunci, "Briliantul" a obţinut cinci victorii consecutive cu giuleştenii, una în ultimul meci din sezonul regulat, patru în play-out. Rapidul le-a învins, în play-out, pe FC Botoşani (3-0), Dinamo (3-1) sau UTA (2-0).

După patru victorii la rând în play-out, Rapid ocupă primul loc în play-out-ul Ligii 1, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: adrian mutuvochinmihai stoicaliga 1rapid 

viewscnt
Articole similare