Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fără precedent! Fanii lui Tottenham i-au cerut lui Postecoglou să piardă meciul cu Manchester City. Antrenorul a răbufnit pe teren

VIDEO | Fără precedent! Fanii lui Tottenham i-au cerut lui Postecoglou să piardă meciul cu Manchester City. Antrenorul a răbufnit pe teren

Premier League

Comentarii

Manchester City s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa celor de la Tottenham Hotspur, într-un meci al etapei a 37-a din Premier League.

Manchester City a reuşit să-şi menţină postura de favorită în lupta la titlul din Premier League cu o victorie în faţa celor de la Tottenham Hotspur, cu scorul de 2-0, pe Tottenham Hotspur Stadium, din Londra.

"Cetăţenii" vor avea un ultim test pentru al patrulea titlu consecutiv din Premier League. În ultima etapă primeşte vizita celor de la West Ham United, în timp ce Arsenal se deplasează la Liverpool, pentru partida cu Everton, de pe Goodison Park. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Meciul celor de la Tottenham Hotspur împotriva campioanei Angliei a stârnit controverse imense printre suporterii celor de la Tottenham. Arsenal este rivala locală a celor de la Spurs, iar o parte semnificativă din suporterii formaţiei antrenate de Ange Postecoglou, şi-au dorit ca propria echipă să piardă în faţa celor de la Manchester City, pentru a o împiedica pe rivala Arsenal să cucerească titlul din Anglia.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Un fan situat în spatele băncii de rezerve a celor de la Spurs i-a atras antenţia antrenorului Ange Postecoglou, chiar în timpul meciului. Tehnicianul australian s-a întors şi a răbufnit la adresa suporterului care voia să-şi vadă propria echipă învinsă la meciul cu echipa lui Pep Guardiola.

VIDEO | Conflictul dintre Postecoglou şi suporter

"Repetă ce ai spus, doar ca să ştiu cine eşti!", i-a spus Postecoglou suporterului din tribune.

 

 

O victorie la partida de pe teren propriu ar fi ajutat-o pe Spurs, în drumul spre o clasare pe poziţia a patra din clasamentul campionatului englez, loc în clasament care duce în grupele UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: ange postecogloutottenhamarsenalmanchester citypremier leaguespursradu dragusin 

viewscnt
Articole similare