Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ce minge scoate Drăguşin! Aplauze din partea tuturor!". Fundaşul român a salvat-o pe Tottenham de gol cu Manchester City. Intervenţia superbă | VIDEO

"Ce minge scoate Drăguşin! Aplauze din partea tuturor!". Fundaşul român a salvat-o pe Tottenham de gol cu Manchester City. Intervenţia superbă | VIDEO

Premier League

Comentarii

Fundaşul central al lui Totteham, Radu Drăguşin, a avut o intervenţie crucială pe finalul primei reprize în duelul cu Manchester City. Românul a păstrat tabela intactă la pauză, însă "cetăţenii" au câştigat meciul în a doua repriză.

Radu Drăguşin a avut o intervenţie fantastică din faţa lui Bernardo Silva, în Tottenham - Manchester City

UPDATE | Tottenham - Manchester City s-a încheiat 0-2, în etapa 37 din Premier League, iar "cetăţenii" se pregătesc să sărbătorească încă un titlu. Pe Tottenham Hotspur Stadium, "dubla" lui Haaland, din minutele 51 şi 90+1 a stabilit scorul final. 

Cu o etapă înainte de finalul campionatului, Manchester City a trecut pe primul loc în Premier League, cu 88 de puncte, şi va juca în ultima etapă cu West Ham. 

Arsenal este a doua în clasament, cu 86 de puncte, iar în ultimul meci joacă acasă cu Everton. 


Ange Postecoglou în Tottenham - Manchester City a ales să-l titularizeze pe fundaşul naţionalei României şi să-l pună fundaş stânga pe Van de Ven, într-un sistem cu patru fundaşi. 

Radu Drăguşin a revenit în primul 11 al echipei londoneze, iar Tottenham a reuşit să nu primească gol în prima repriză a meciului cu "maşinăria de fotbal" a lui Pep Guardiola. 

Scorul i s-a datorat şi lui Radu Drăguşin, care a fost sigur pe el în primele 45 de minute, iar o intervenţie de pe finalul reprizei i-a dat un moral excelent.

În minutul 45, la una dintre ultimele faze ale primei părţi, Manchester City a avut o fază de atac prelungită, cu o minge care a ajuns la Bernardo Silva. Fotbalistul ofensiv a şutat din interiorul careului şi a plasat mingea, care urma să se ducă în poartă, lângă bară. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Totuşi, Radu Drăguşin s-a interpus perfect şi cu capul a trimis mingea în corner, într-un ultim efort pentru a menţine scorul de 0-0. 

După ce a blocat, stadionul l-a aplaudat, iar colegii din defensivă s-au dus spre el să-l îmbrăţişeze, în timp ce românul a ridicat pumnul de bucurie. 

"Ce minge scoate Drăguşin! Aplauze din partea tuturor! Asta a fost ocazia reprizei", a spus imediat comentatorul Orange Sport. 

Echipele de start din Tottenham - Manchester City

  • Tottenham: Vicario - Porro, Romero, Drăguşin, Van de Ven - Bentancur, Hojbjerg, Sarr - Johnson, Son, Maddison
  • Manchester City: Ederson - Walker, Akanji, Dias, Gvardiol - Kovacic, Rodri - Silva, De Bruyne, Foden - Haaland

Afla mai multe despre: radu dragusinradu dragusin titular tottenham manchester citytottenham manchester city 

viewscnt
Articole similare