You are here:

Edelino, fratele lui Edgar Ie acuzat că ar fi jucat pe fals la Dinamo: „Vom vedea dacă dăm pe cineva în judecată!”

Edelino, fratele lui Edgar Ie acuzat că ar fi jucat pe fals la Dinamo: „Vom vedea dacă dăm pe cineva în judecată!”

Dinamo București

Comentarii

Edelino Ie, fratele lui Edgar, fundaşul de la Dinamo, a oferit primele declaraţii după zvonul conform căruia ar fi jucat pe fals la clubul bucureştean.

Edelino Ie a oferit prima reacţie după ce a fost acuzat că a jucat pe fals la Dinamo

Edelino Ie s-a declarat foarte dezamăgit de informaţiile eronate apărute în presa din România şi spune că el nu a fost niciodată în România.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„N-am fost niciodată în România. Trebuia să vin pe 1 mai, când e ziua noastră de naştere, am împlinit 30 de ani. Dar n-am putut să vin. Suntem fraţi gemeni, n-am renunţat niciodatǎ atunci când a fost greu. Am rămas fără reacţie când am aflat ce scrie presa.

Sunt în Portugalia. Tata nu e acasǎ, dar s-a simţit rău când a citit povestea asta inventatǎ. Mama noastrǎ a murit acum mulţi ani. Am văzut meciurile lui Edgar jucate pentru Dinamo.

Oamenii inventează când spun că nu a jucat bine. Sincer, nu-mi amintesc niciun meci în care să nu fi jucat bine. Edgar a fost accidentat, dar îşi revine. Când lucrurile nu merg bine, oamenii încep să inventeze chestii.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Suntem dezamăgiţi de cei care au născut zvonul asta. Încă sunt talentat. Momentan, sunt fǎrǎ contract, am nevoie doar de un pic de noroc.

Toată lumea din familia noastră e supărată după ce a apărut în presă. Deocamdată, aşteptăm. Vom vedea dacă dăm pe cineva în judecată”, a spus Edelino Ie, pentru Iamsport.

Afla mai multe despre: edelino ieedgar iedinamo 

viewscnt
Articole similare