You are here:

Surpriză în optimile turneului de la Roma! Deţinătorul trofeului a fost eliminat. Alexander Zverev s-a calificat în sferturi

Surpriză în optimile turneului de la Roma! Deţinătorul trofeului a fost eliminat. Alexander Zverev s-a calificat în sferturi

Tenis

Comentarii

Rusul Daniil Medvedev, câştigător al turneului Masters 1.000 de la Roma în 2023, a fost eliminat marţi, în optimi, de americanul Tommy Paul, locul 16 mondial, cu 6-1, 6-4.

Rusul Daniil Medvedev, deţinătorul titlului, eliminat în optimi la Roma

Finalist la Australian Open în ianuarie, apoi la Indian Wells în martie, Medvedev a fost eliminat în optimi la Monte Carlo, apoi a fost nevoit să se retragă din cauza unei dureri de şold în sferturile de finală la Madrid.

Paul îl va înfrunta în sferturi pe polonezul Hubert Hurkacz (locul 9), care l-a învins marţi pe Sebastian Baez (5-7, 7-6 [4], 6-4).

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Alexander Zverev s-a calificat în sferturi la Mastersul de la Roma

Germanul Alexander Zverev s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale turneului Masters 1000 de la Roma, învingându-l, marţi, pe portughezul Nuno Borges, locul 53 mondial, cu 6-2, 7-5.

Numărul 5 mondial va juca în al treilea sfert de finală Masters 1000 al anului, după Indian Wells şi Miami.

Miercuri, el îl va înfrunta pe americanul Taylor Fritz, locul 13, care l-a învins pe bulgarul Grigor Dimitrov, locul 10 mondial.

Afla mai multe despre: daniil medvedevalexander zverevtenis roma 

viewscnt
Articole similare