You are here:

Anamaria Prodan îşi doreşte să vadă renaşterea unui club de mare tradiţie: „Sper să nu renunţe, că îmi e foarte drag!” | EXCLUSIV

Anamaria Prodan îşi doreşte să vadă renaşterea unui club de mare tradiţie: „Sper să nu renunţe, că îmi e foarte drag!” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Anamaria Prodan a analizat situaţia de la FCU Craiova, club retrogradat în Liga 2, şi speră ca Adrian Mititelu să continue să investească la echipă.

Anamaria Prodan speră ca un club de mare tradiţie să nu dispară

Agenta Anamaria Prodan a vorbit despre două dintre echipele care au evoluat în acest sezon al Superligii. Impresara a recunoscut că retrogradarea suferită de Adrian Mititelu cu FCU Craiova a dezamăgit-o. În schimb, Anamaria Prodan s-a bucurat pentru Dinamo. 

„Îmi pare rău pentru Mititelu. Se duc aşa, încet, încet, cum s-au dus toţi şi Porumboiu, şi Penescu , mulţi. De la Timişoara, Iancu a plecat şi el. 

Sper să nu renunţe şi de data asta să pună pe cineva să se ocupe şi să fie doar patron, că mie îmi e foarte drag. Ştiu caţi bani a băgat în fotbal şi ar fi păcat să se lase acum. 

Pot lăsa pe cineva care să nu fure, să nu păcălească, cineva care să nu îi fure nici pe ei, să nu fure nici fotbalul, cineva care să se priceapă la fotbal. S-a încrezut în foarte mulţi oameni care nu sunt tocmai ce trebuie în fotbal.

Niciodată nu a fost vreo problemă între mine şi Adrian, nici între cel mic şi nici cel mare", a spus Anamaria Prodan, pentru Orange Sport. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În schimb, cunoscuta impresara s-a bucurat că Dinamo a reuşit să se salveze de la retrogradarea directă. Formaţia bucureşteană va juca un baraj de rămânere în prima ligă cu formaţia Csikszereda.

„Toată Romania ştie că eu m-am născut în Parcul Dinamo şi mă durea sufletul să îi văd retrogradaţi. Îmi pare bine că Dinamo s-a salvat şi, încet, încet, trebuie să reînceapă să arate ca o echipă de top. Nu poţi să tremuri la nesfârşit, să vezi dacă te salvezi sau nu", a mai spus agenta de fotbalişti. 

De asemenea, Anamaria Prodan a făcut referire şi la antrenorul Laurenţiu Reghecampf: „Eu şi cu Laurenţiu Reghecampf am făcut istorie în fotbal. Am rămas şi o să rămânem în istoria tării ăsteia, no matter what. Lau, dacă nu se concentrează şi nu îşi revine, va pierde tot, absolut tot", a încheiat Anamaria Prodan, pentru Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

 

Afla mai multe despre: anamaria prodanfcu craiovaadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare