Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti bune pentru Charles Leclerc! Decizia luată de Ferrari care i-ar putea aduce titlul mondial în Formula 1

Veşti bune pentru Charles Leclerc! Decizia luată de Ferrari care i-ar putea aduce titlul mondial în Formula 1

Formula 1

Comentarii

Echipa italiană de Formula 1 Ferrari a anunţat, luni, recrutarea inginerului francez Loïc Serra şi a fostului pilot belgian Jérôme d'Ambrosio de la echipa Mercedes, cu începere de la 1 octombrie.

Veşti bune pentru Charles Leclerc! Scuderia Ferrari a recrutat doi oficiali de la Mercedes pentru a câştiga titlul în Formula 1

Primul va fi responsabil de ingineria performanţelor şasiului, raportându-i lui Enrico Cardile. Cel de-al doilea va deveni director adjunct al echipei şi, în acelaşi timp, va conduce Scuderia Ferrari Driver Academy, programul companiei pentru tinerii piloţi.

La trei luni după anunţul fulminant al sosirii septuplului campion mondial britanic Lewis Hamilton în 2025, pe cât de neaşteptat, pe atât de spectaculos, echipa italiană continuă să racoleze angajaţi de la Mercedes.

Ferrari, a doua în campionatul din 2024 după Red Bull, speră acum să îl atragă pe Adrian Newey, cel mai de succes inginer din istoria F1.

Britanicul în vârstă de 65 de ani a anunţat la sfârşitul lunii aprilie că va părăsi Red Bull la începutul anului 2025, după aproape 20 de ani petrecuţi la echipa austriacă, cu care a câştigat şapte titluri la piloţi şi şase la constructori.

Afla mai multe despre: scuderia ferrarimercedesformula 1charles leclerc 

viewscnt
Articole similare