You are here:

Neluţu Varga, atacat subtil de Mutu: „Mulţi vor să fie ca Becali, dar...” Ce le reproşează „Briliantul” patronilor din Superligă

Neluţu Varga, atacat subtil de Mutu: „Mulţi vor să fie ca Becali, dar...” Ce le reproşează „Briliantul” patronilor din Superligă

CFR Cluj

Comentarii

Neluţu Varga a fost „înţepat” de Adrian Mutu, fostul antrenor de la CFR Cluj, în contextul în care FCSB a reuşit să câştige campionatul.

Neluţu Varga, pus în gardă de Adi Mutu după titlul câştigat de Gigi Becali cu FCSB

Deşi nu a rostit concret numele lui Neluţu Varga, „Briliantul” e de părere că foarte mulţi patroni din Superliga României şi-ar dori să fie precum Gigi Becali, însă doar la comportament. Atunci când vine vorba de investiţii, foarte puţini sunt cei care pot ţine pasul cu patronul de la FCSB.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Mulţi vor să fie Gigi Becali, dar doar în comportament, nu la investiţii. Singurii care mai bagă bani sunt domnul Şucu, domnul Rotaru, la Craiova. Eu spun că Rapid este în grafic, chiar dacă a fost acest play-off extrem de dezamăgitor.

Dar dacă ne uităm la istoria Rapidului, care a luat doar 3 titluri, e nevoie de puţin mai multă răbdare. Să nu se lase influenţaţi, domnii Şucu şi Angelescu, fac o treabă foarte bună şi sunt pe drumul cel bun. Uitaţi-vă la Daniel Niculae, acum 2 ani era Pele al preşedinţilor, giuleştenii erau pe 2, singurii care se luptau cu FCSB şi acum se cere să fie dat afară.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Probabil domnul Şucu este supărat, l-am simţit mai rece când am mai vorbit cu dânsul. Este îndreptăţit, dar şi eu consider că am făcut o alegere bună. Dânsul nu a venit cu o contraofertă atunci, aşa că nu are de ce să fie supărat.

Dar este un om elegant, ne respectăm, nu cred să fie problemă. Nu mă deranjează că nu sunt pe listă, de fapt singurul român de care se vobeşte e Marius Şumudică. Eu mi-am făcut treaba la Rapid, nu sunt supărat, în fotbal nu sunt supărări”, a precizat Mutu, pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: nelutu vargaadi mutucfr cluj 

viewscnt
Articole similare