You are here:

MM Stoica anunţă un duel acerb pentru favoritul lui Becali: „Va fi licitaţie, deşi nu-mi doresc asta!” | EXCLUSIV

MM Stoica anunţă un duel acerb pentru favoritul lui Becali: „Va fi licitaţie, deşi nu-mi doresc asta!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a oferit noi detalii despre un posibil transfer al lui Louis Munteanu la FCSB. Oficialul campionilor e de părere că va fi un duel între mai multe echipe pentru semnătura atacantului.

MM Stoica, noi detalii despre atacantul dorit insistent de Gigi Becali la FCSB

MM Stoica a anunţat în direct la Orange Sport că se aşteaptă la o licitaţie pentru Louis Munteanu şi nu exclude şi alte oferte venite din România pentru atacantul Fiorentinei. De asemenea, pentru internaţionalul român există şi varianta de a-şi prelungi contractul cu italienii.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Eu mi-aş dori să nu fie licitaţie, dar probabil va fi. Simt că va fi licitaţie pentru Louis Munteanu. E singurul atacant român interesant născut după 2000, asta e clar. Nu ştiu dacă s-a ajuns la 1,3 milioane de euro. Deocamdată trebuie să se ajungă la o ofertă oficială.

A fost o discuţie pe care a purtat-o Gigi cu impresarul jucătorului. Louis are de ales între a-şi prelungi contractul cu Fiorentina şi de a juca în preliminariile UEFA Champions League. Posibil să mai existe concurenţă pentru el din campionatul intern. Nu sunt foarte stresat pentru că nu e un jucător pentru care să fi insistat eu. Dacă insistam eu, atunci aveam emoţii, cum a fost la Ngezana, pentru care eu am insistat.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Îi place lui Gigi de el, deci nu se va vorbi dacă s-au dat prea mulţi bani sau nu, asta dacă vine la noi. În România nu prea există jucător de profilul lui, cel puţin nu român”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mm stoicalouis munteanufcsb 

viewscnt
Articole similare