You are here:

S-au înţeles! MM Stoica a anunţat un transfer la FCSB, în această seară: "Da, vine". Ce se întâmplă cu titularul postului | EXCLUSIV

S-au înţeles! MM Stoica a anunţat un transfer la FCSB, în această seară: "Da, vine". Ce se întâmplă cu titularul postului | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB îşi întăreşte flancul stâng al apărării cu un campion al României. Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a înţeles pentru sosirea lui Kiki (30 de ani), jucătorul din Benin care a cucerit titlul cu Farul în sezonul trecut. Mutarea a fost confirmată de MM Stoica.

Transferul de ultimă oră anunţat de MM Stoica la FCSB! Vine un campion al României 

Gigi Becali a oferit o actualizare a transferurilor pe care le doreşte la FCSB. Finanţatorul şi conducerea construiesc lotul pentru următorul sezon european, iar lista va fi deschisă cu un jucător liber de contract. 

Fundaşul stânga David Kiki va fi noul fotbalist al FCSB, după cum a confirmat Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei României. 

Kiki juca pentru Farul din 1 iulie 2022, a cucerit titlul în 2023, iar în această vară îi expiră contractul cu echipa lui Gică Hagi. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Da, (n.r. - Kiki vine la FCSB), da. Şi cu ocazia asta ne dublăm singura poziţie care nu era dublată, în sensul că Panţîru nu e gata, iar Ovidiu Popescu nu e stânga, deşi a făcut-o bine. Gigi urmăreşte să facă un lot de 26-27 de jucători, printre care să nu fie şi jucători la număr şi asta înseamnă si dubluri, uneori să ai şi post triplat, să ai un jucător care să poată juca chiar pe mai multe posturi. Nu are legătură una cu alta (n.r. - sosirea lui Kiki cu viitorul lui Radunovic). Radunovic e jucătorul nostru, are contract până în decembrie", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

MM Stoica, despre Kiki şi titularul de la FCSB, Radunovic

Negocierile se poartă şi cu agentul lui Risto Radunovic, care a avut pretenţii peste ce s-a oferit dinspre FCSB. 

Expertul Orange Sport a continuat în privinţa postului de fundaş stânga de la FCSB. 

"Nu ştiu ce să spun (n.r. - întrebat ce-i place în privinţa lui Kiki). Mai ales când a venit a arătat foarte bine şi multă lume s-a mirat cum de un jucător aşa bun a jucat la Arda Kardzhali (n.r. - din Bulgaria) şi a venit la o echipă de prim rang în Romania, dar nu una care să plătească la fel de bine precum altele din România. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Ar fi bine să fie bun şi în zona ofensivă, că acolo avem nevoie de jucători, mai ales în zona domestică. Radunovic, de la Petre Marin şi Neşu, jucători deosebiţi, e cel mai bun fundaş stânga pe care l-am văzut jucând în România", a adăugat expertul Orange Sport, MM Stoica. 

  • 74 de meciuri, 2 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Kiki la Farul. 
  • 136 de meciuri, 5 goluri şi 14 pase decisive sunt cifrele lui Radunovic la FCSB.

Gigi Becali îl doreşte şi pe Louis Munteanu la FCSB, iar o primă rundă de negocieri a avut loc marţi. 

Afla mai multe despre: mm stoicakiki fcsbtransfer kiki fcsbkiki farul constantatransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare