Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a anunţat oferta pe care o face pentru Louis Munteanu! Revine Chipciu la FCSB!?

BREAKING NEWS | Gigi Becali a anunţat oferta pe care o face pentru Louis Munteanu! Revine Chipciu la FCSB!?

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a anunţat, marţi, oferta pe care e gata să o facă pentru transferul lui Louis Munteanu (21 de ani), după ce a fost surprins la negocieri cu agentul jucătorului, Pietro Chiodi. Omul de afaceri din Pipera, patronul FCSB, s-a pus pe treabă pentru a întări echipa.

UPDATE 14:07 - Gigi Becali a ieşit de la negocierile pentru Louis Munteanu şi a anunţat că a mărit oferta, de la 700.000 de euro la 1,2 milioane de euro, dar nu are de gând să mai pluseze. Fiorentina cere 1,5 milioane de euro, astfel că negocierile s-au blocat pentru moment.

„De la 700.000 am urcat la un milion, am spus că poate urc la 1,2 milioane. Ei au cerut 1,5 milioane, am spus că dau maximum 1,2 milioane. Este vorba şi despre salariul jucătorului, care este foarte mare. I-a făcut şi Fiorentina ofertă. E adevărat că vreau să-l iau, dar trebuie să negociezi. Mai mult de 1,2 milioane nu dau!

Mai are şi alte oferte, e un fel de licitaţie de care nu vreau. Că mai vorbeşte şi cu altcineva... nu ştiu cu cine, probabil în România. Gică a zis că dacă nu e sumă mare se înscrie şi el, Şucu a zis că-l vrea şi el.

Întrebaţi-l pe jucător: vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti? Rămâne de văzut, pretenţiile sunt mari. Şi ca salariu cere mult. Iar 1,5 milioane nu dau! Maximum 1,2 milioane, că mai are un an de contract.

Jucătorul să-şi vadă interesul, nu ne luăm doar după impresari. Ţii cont, negociezi, dar până la urmă o să iau legătura direct cu el: «Bă, ce vrei?Unde vrei să joci?». Până la urmă, să-l ia ei şi gata, 1,5 milioane nu dau!”, a spus Becali la ieşirea de la tratative.


Louis Munteanu este unul dintre numele de pe lista de transferuri a FCSB, atacant pe care Fiorentina l-a împrumutat în ultimele două sezoane la Farul, în Superligă, unde el a avut prestaţii bune. Gigi Becali a pus ochii pe Munteanu, dar nu e dispus să ofere foarte mult în schimbul său.

Gigi Becali, gata să pună pe masă 700.000 de euro pentru transferul lui Louis Munteanu

Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit că nu vrea să ofere mai mult de 700.000 de euro pentru transferul lui Louis Munteanu. Gigi Becali este gata să se pună la masa negocierilor cu Fiorentina pentru a obţină semnătura atacantului crescut la academia de fotbal a lui Gică Hagi.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În plus, în afara lui Louis Munteanu, Gigi Becali a dezvăluit că FCSB negociază şi revenirea lui Alexandru Chipciu (35 de ani), un alt veteran şi fost jucător al "roş-albaştrilor", după ce în vara lui 2023 Vlad Chiricheş s-a întors la echipă.

"Am spus că dau 6, 700 de mii de euro, dar probabil că o să vină cu nişte condiţii. Avem nevoie de un atacant, că e Louis Munteanu, că e altul… O să mai vină şi alt atacant. (…) Fundaş dreapta, e posibil să vină Chipciu. Chipciu e mai mult un jucător cu experienţă, am nevoie de jucători din ăştia", a declarat Gigi Becali.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Alexandru Chipciu a jucat la FCSB între 2012 şi 2016, timp în care a strâns 169 de meciuri, 34 de goluri şi 38 de pase decisive.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbtransferurilouis munteanualexandru chipciu 

viewscnt
Articole similare