Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu se dezlănţuie! La Rapid, angajaţii sunt îngrijoraţi, după ce au auzit: "Am informaţii" | EXCLUSIV

Dan Şucu se dezlănţuie! La Rapid, angajaţii sunt îngrijoraţi, după ce au auzit: "Am informaţii" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a trăit un coşmar în actualul play-off, în urma căruia giuleştenii sperau să câştige titlul în sezonul centenarului. Măsurile anunţate sunt dure, iar informaţii despre ce plănuieşte Dan Şucu, acţionarul majoritar, au fost aflate. Plecarea preşedintelui Daniel Niculae nu ar fi ultima importantă din club.

"Oamenii sunt panicaţi" la Rapid! Revoluţia lui Dan Şucu pentru sezonul următor

Rapid a intrat într-o nouă eră odată cu investiţiile masive ale lui Dan Şucu, dar obiectivele, din punct de vedere sportiv, au fost ratate în acest sezon. 

Echipa a părăsit prematur Cupa României, a ieşit încă din startul play-off-ului din lupta pentru titlu şi a ratat inclusiv locul european pentru stagiunea următoare. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Cel mai "greu" nume care plăteşte este din conducere. Daniel Niculae părăseşte postul de preşedinte, după ce Dan Şucu a făcut reproşuri publice la adresa managerilor din club. 

În urmă cu câteva săptămâni, acţionarul majoritar a vorbit despre evaluarea mai multor persoane, a unor manageri din Giuleşti, iar ultimele informaţii indică o undă de şoc la Rapid. 

Moderatorul emisiunii Minutul 91, Dan Udrea, a dezvăluit că s-a instalat frica la Rapid în rândul angajaţilor, întrucât Dan Şucu este decis ca schimbările să continue. 

"Că tot vorbeam că mai există un singur şef la Rapid şi ăla e Şucu, înţeleg că în momentul ăsta, în club, dar nu mă refer la zona tehnică neapărat, la antrenori, pur şi simplu la toate nivelurile de acolo... 

Oamenii sunt panicaţi. Am informaţii că Şucu va tăia în carne vie şi îi va da pe foarte mulţi (n.r. - afară). Nu o spun în sens negativ, că nu face bine", a anunţat Dan Udrea, în cadrul emisiunii Minutul 91. 

Daniel Niculae, unul dintre vinovaţii găsiţi de Dan Şucu, i-a dat deja replica omului de afaceri. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Rapid a decis instalarea unui nou director sportiv, iar un angajat al FRF a fost indicat drept preşedintele potrivit la Rapid

Basarab Panduru: "Nouă meciuri, un punct, aşa trebuia să fie la Rapid?"

Rapid încheie ultima din play-off, cu doar 29 de puncte, cu 20 mai puţine decât campioana FCSB. În ultima etapă, echipa antrenată de Bogdan Lobonţ primeşte vizita liderului, meciul care ar putea aduce prima victorie a giuleştenilor, în acest play-off. 

"Asta e situaţia Rapidului? Nouă meciuri, un punct, aşa trebuia să fie parcursul Rapidului în play-off? A mai văzut cineva aşa ceva? Rapid s-a trezit acum şi trebuia să facă ceva", a spus expertul Orange Sport, contrariat de forma arătată de Rapid în Superliga

 

Afla mai multe despre: dan sucudan sucu rapiddan sucu decizii rapidrapid superliga 

viewscnt
Articole similare