Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Braun şi Papeau, Krasniqi, iar acum Petrila. Andrei Vochin l-a sfătuit pe Şucu în privinţa "rebelilor" de la Rapid: "Toleranţă zero!" | EXCLUSIV

Braun şi Papeau, Krasniqi, iar acum Petrila. Andrei Vochin l-a sfătuit pe Şucu în privinţa "rebelilor" de la Rapid: "Toleranţă zero!" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Andrei Vochin a punctat o problemă majoră a celor de la Rapid din ultimele etape.

Consilierul Preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, Vochin a numit o problemă majoră, cât şi o soluţie pentru aceeaşi problemă, a celor de la Rapid.

Rapid, probleme cu "rebelii" echipei

Rapid a încheiat sezonul pe ultima poziţie a clasamentului din play-off, locul şase, după o campanie dezastruoasă de la înjumătăţirea punctelor. Rapidiştii au suferit opt eşecuri şi au obţinut un singur punct, în derby-ul cu rivala FCSB, de pe Arena Naţională. Rapidiştii şi-au ratat complet obiectivul, iar instalarea pe banca tehnică a lui Bogdan Lobonţ nu a avut efectul dorit de patronul celor de la Rapid, Dan Şucu.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Vochin a vorbit despre un cod de conduită care ar trebui instalat la Rapid, prin care ar putea fi evitate situaţiile jucătorilor nervoşi în momentul schimbărilor. Oficialul FRF consideră că o sancţiune ar fi fost corespunzătoare pentru Ermal Krasniqi, după ce acesta a reacţionat nervos în momentul schimbării sale, la meciul cu Farul, de la Ovidiu.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Pentru fapta lui Krasniqi, ar trebui să existe toleranţă zero, chiar dacă nu eşti convins că Lobonţ este antrenor, acesta trebuie sancţionat.

Gestul lui Krasniqi trebuie sancţionat, mai ales într-o situaţie în care ai ratat obiectivul. Crezi că dacă ar fi sancţionat primul gest, conform unui cod de conduită, ai călcat pe bec, plăteşti. Dacă primul era sancţionat cum trebuie, crezi că ar fi urmat şi celălalte? Eu nu cred.", a declarat Andrei Vochin, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: rapidandrei vochinermal krasniqipetriladan sucu 

viewscnt
Articole similare