You are here:

"Au început negocierile". MM Stoica a anunţat ce fotbalist poate semna cu FCSB: "Sper să ne apropiem, dar din ambele direcţii" | EXCLUSIV

"Au început negocierile". MM Stoica a anunţat ce fotbalist poate semna cu FCSB: "Sper să ne apropiem, dar din ambele direcţii" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit pentru ce fotbalist au început negocierile. Campioana îl doreşte pentru următorul sezon european, iar avantajul jucătorului este că se bucură de aprecierea lui MM.

Fotbalistul cu care FCSB a început să negocieze: "Acum suntem la distanţă destul de mare"

FCSB urmează să facă între cinci şi opt transferuri, însă până în acel moment vrea să-şi rezolve anumite situaţii interne. 

MM Stoica a dezvăluit că s-au deschis negocierile pentru prelungirea înţelegerii cu Risto Radunovic, fudaşul stânga titular de 31 de ani, care a sosit la echipă în 2021. Jucătorul din Muntenegru mai are contract până în iarnă, însă FCSB vrea să-l securizeze pentru o perioadă mai lungă. 

În acest moment, FCSB şi Risto Radunovic nu s-au pus de acord. 

"Au început negocierile cu agentul lui. Acum suntem la distanţă destul de mare, sper să ne apropiem, dar să fie din ambele direcţii. Nu sunt nici optimist, nici pesimist. Ştiu că e jucătorul nostru până în decembrie, iar în vară nu va pleca, asta garantez, chiar dacă nu semnează prelungirea. Despre planul B nu pot discuta", a dezvăluit MM Stoica, la Orange Sport. 

Colegul său, Basarab Panduru, a mutat discuţia spre Kiki, fundaşul stânga al Farului, care i-a atras atenţia lui Gigi Becali. Finanţatorul FCSB a anunţat că nu va negocia cu apărătorul lateral pe la spatele lui Gică Hagi, deşi fotbalistul poate deveni liber de contract. 

"Kiki! E greu să faci comparaţie cu Radunovic. Radunovic e unul care a jucat meci de meci la FCSB. Kiki n-a jucat la Farul meci de meci şi niciunde, ştie fotbal, are calitate, dar nu-l poţi compara cu Radunovic acum. Radunovic e din filmul FCSB, dar Kiki nu ştiu dacă va fi de acolo, vedem", a spus componentul Generaţiei de Aur. 

MM Stoica, despre transferurile la FCSB: "Nu pot să spun jucătorii pe care i-am propus"

Valentin Creţu este alt fotbalist de la FCSB care se pregăteşte să semneze prelungirea contractului, iar pe lista lui Gigi Becali mai sunt Louis Munteanu, Alibec, Baeten, Otele sau Mitriţă. Deja, transferul lui Mihai Popescu a picat, după ce FCSB şi Farul au negociat, iar campioana nu a fost tentată de condiţiile "marinarilor". 

"Nu pot vorbi despre transferuri. Gigi e o carte deschisă. Vorbiţi cu el, eu nu am ce vorbi. Pot vorbi despre un transfer doar în momentul în care se concretizează şi nu pot să spun nici jucătorii pe care i-am propus să vină", a adăugat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport.  

 

Afla mai multe despre: mm stoicaristo radunovicristo radunovic prelungiretransferuri fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare