Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima echipă care se mută de pe propriul stadion în noul sezon din Superliga! Clubul poate ajunge în Bucureşti | EXCLUSIV

Prima echipă care se mută de pe propriul stadion în noul sezon din Superliga! Clubul poate ajunge în Bucureşti | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Cu actualul sezon aproape încheiat, echipele din Superliga îşi fac deja planurile pentru noua stagiune. O echipă care şi-a câştigat dreptul pentru a fi în prima ligă va părăsi temporar propriul stadion şi poate ajunge în Bucureşti, pentru a disputa partidele considerate acasă.

Unirea Slobozia se mută de pe propriul stadion. Adrian Mihalcea a anunţat variantele pentru Superliga

Unirea Slobozia este prima echipă din Liga 2 ce şi-a adjudecat matematic promovarea în Superliga României. Antrenorul Adrian Mihalcea a comentat performanţa obţinută de echipa sa şi a oferit detalii despre startul sezonului. 

Adrian Mihalcea a transmis că Stadionul 1 Mai din Slobozia va intra în renovare, privind gazonul şi cosmetizarea arenei. Astfel, Unirea Slobozia va juca în Bucureşti sau în jurul Capitalei până cel târziu în octombrie, când va reveni pe stadionul pe care s-a obţinut promovarea. 

"Cu siguranţă vom juca şi la Slobozia, numai că în primele etape, până se va finaliza cea mai importantă lucrare, schimbarea gazonului şi cosmetizarea stadionului, undeva în jurul Bucureştiului, dacă nu în Bucureşti.

Sunt variante, Arcul de Triumf, Clinceni, chiar şi Chiajna. Vom găsi locul unde să jucam, deja am promovat. Dacă n-am fi jucat la Slobozia... Noi aici avem vibe-ul ăla şi identitatea noastră şi de asta ne dorim să jucăm la Slobozia şi lucrul ăsta se va întâmpla. Poate undeva spre sfârşitul lui septembrie, început de octombrie", a spus Adrian Mihalcea, pentru Orange Sport. 

Inaugurată în 1950, arena din Slobozia are o capacitate de 6.000 de locuri. 

Adrian Mihalcea şi-a făcut planurile pentru Superliga

"M-au angajat pentru prinderea play-off-ului şi s-au pricopsit cu o promovarea.

În mare parte ştim la ce să ne aşteptăm şi la ce ne dorim. Vom merge pe aceeaşi linie că în Liga 2. Nu o să avem posibilitate de salarii mari, dar stabilitatea financiară e arhicunoscută. Vom aduce jucători pe acelaşi model cum au venit şi cei din Liga 2. 

Nu am vrea să copiem modelul Oţelul sau Poli Iaşi, dar linia e aceeaşi. Suntem o nou-promovată şi cred că reţeta aceea va fi dacă ne dorim să rămânem în Liga 1", a mai spus antrenorul Unirii Slobozia, Adrian Mihalcea, pentru Orange Sport. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: unirea sloboziaunirea slobozia superligaunirea slobozia promovare superligaadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare