You are here:

FCSB, din nou SOLD-OUT. Fanii iau cu asalt Arena Naţională şi la duelul cu CFR. MM Stoica: ”Mă abţin cu greu de la ironii” | FOTO

FCSB, din nou SOLD-OUT. Fanii iau cu asalt Arena Naţională şi la duelul cu CFR. MM Stoica: ”Mă abţin cu greu de la ironii” | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB va juca ultimul ei meci din acest sezon pe Arena Naţională contra CFR-ului antrenat de Dan Petrescu. Iar fanii roş-albaştrilor abia aşteaptă o nouă victorie a campionilor lor.

FCSB a devenit noua campioană a României. Victoria cu Farul (2-1) a adus roş-albaştrilor primul titlu după nouă ani de aşteptare.

Iar entuziasmul este la cote maxime în rândul fanilor FCSB, care au luat cu asalt Arena Naţională pentru următorul meci de pe teren propriu din campionat.

După deplasarea de la Craiova contra Universităţii lui Costel Gâlcă, FCSB va reveni la Bucureşti pentru duelul cu CFR Cluj, unul ce va avea loc la data de 11 mai, într-o zi de sâmbătă, de la ora 20:30.

Entuziasm fără margini la suporterii FCSB. Câte bilete s-au vândut deja pentru duelul cu CFR

Mihai Stoica a anunţat că cererea de bilete est uriaşă şi la această partidă. Numai în prima oră de când s-au pus în vânzare, s-au achiziţionat peste 10.000 de bilete. Astfel, Arena Naţională va fi din nou arhiplină.

Suporterii roş-albaştrilor se înghesuie să-i vadă la treabă pe favoriţii lor la ultimul meci din acest sezon pe teren propriu, dar primul din postura de campioni ai României pe Arenă.

”Oameni buni, nu vă enervaţi!!!

Site-ul de bilete mai dă şi rateuri când e asaltat, înţelegeţi-l şi pe el. Nu mai ştie cum e când se decernează trofeul. În prima oră s-a sărit de 10.000 cu CFR. 

Vestea bună e că în peluze şi tribuna a 2-a nu vor exista zone tampon. So, let’s go crazy!!!

Mă abţin cu greu de la ironii. Dar mă abţin”, a transmis Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, prin intermediul unui story, conducătorul FCSB-ului a anunţat că toate biletele de la inelul 1 al tribunei a doua au fost deja vândute în mai puţin de două ore.

Precedentul triumf intern al celor de la FCSB data din 2015, cu Costel Gâlcă la conducerea băncii tehnice a roş-albaştrilor.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicafcsb cfrarena nationalasuperliga 

viewscnt
Articole similare