You are here:

Naţionalele României încep pregătirile pentru Golden League! Care sunt adversarele echipelor tricolore

Naţionalele României încep pregătirile pentru Golden League! Care sunt adversarele echipelor tricolore

Sporturi

Comentarii

Naţionala de volei feminin a României se va reuni în 2 mai, iar cea masculină în 6 mai, în vederea pregătirii pentru participarea în Golden League. Sunt programate şi meciuri de verificare.

Tricolorele se vor reuni la Bucureşti, în 2 mai, iar pregătirea va include şi meciuri amicale cu Germania şi Olanda.

”Selecţionerul Guillermo Naranjo Hernandez a convocat iniţial un grup de 14 voleibaliste, dar după meciurile cu Olanda şi Germania urmează să fie chemate şi alte jucătoare”, a transmis FR Volei.

În Golden League vor fi trei turnee, primul la Teplice (Cehia), al doilea la Blaj şi al treilea la Gijon (Spania). România va întâlni în Golden League Austria, Cehia, Azerbaidjan, Suedia, Croaţia şi Spania. Primele trei clasate, plus Cehia (ţara organizatoare) se vor califica la Turneul Final care se va disputa în 15-16 iunie.

La rândul lor, voleibaliştii antrenaţi de Sergiu Stancu au programată reunirea în 6 mai, la Râmnicu Vâlcea, fiind convocaţi 20 de jucători.

România va disputa tot trei turnee, primul la Baku (Azerbaidjan), al doilea la Râmnicu Vâlcea şi al treilea la Karlovy Vary (Cehia). Tricolorii vor juca cu Azerbaidzan, Ucraina, Croaţia, Portugalia, Finlanda şi Cehia. Primele trei echipe în grupă, plus Croaţia, ţara organizatoare, se califică la Turneul Final care se va disputa tot în 15-16 iunie.

Meciurile din grupele Golden League încep în 17 mai.

Afla mai multe despre: volei romaniaromania golden league 

viewscnt
Articole similare