You are here:

MM Stoica anticipează o întorsătură incredibilă de situaţie la FCSB: „Nu l-am scos din lotul pentru sezonul viitor!” | EXCLUSIV

MM Stoica anticipează o întorsătură incredibilă de situaţie la FCSB: „Nu l-am scos din lotul pentru sezonul viitor!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a detaliat situaţia lui Florinel Coman, cel care este în continuare fotbalistul celor de la FCSB, în ciuda interesului arătat de Al-Duhail, formaţie din Qatar.

MM Stoica, noi detalii despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Oficialul de la FCSB spune că nu s-a plătit până acum clauza de reziliere a lui Florinel Coman şi că, actualmente, starul de la FCSB nu este „tăiat” din planurile pentru sezonul viitor. Al-Duhail trebuie să achite clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro pentru serviciile fotbalistului român.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Nu s-a primit nicio ofertă pentru Coman. De fapt, nu trebuie primită ofertă. Până nu intră banii în cont şi el semnează...Nu am nicio idee, nu ştiu. Nu părea nimic făcut, asta a scris presa. Nu avea cine să închidă business-ul, că se închide când intră banii în cont. Cine vine şi spune că dă 3-3,5 milioane înseamnă că nu vrea să-l ia (n.r. clauza de reziliere este de 5 milioane de euro).

Din câte reţin, Coman mai are trei ani. Să vedem ce se va întâmpla. Eu nu l-am tăiat din lotul pe care l-am desenat pentru sezonul următor. Eu tot adaug, dar de tăiat, n-am tăiat nimic până acum”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Planul lui Gigi Becali pentru Florinel Coman

"Florinel n-o să plece! El acolo nu ia nici două milioane, am înţeles că 1,6 milioane de euro, cu prime ia două milioane. Lui Florinel îi dau eu bani dacă o să câştig bani, că merită. Trebuie să-l ţii. Nu trebuie să te mai gândeşti la cinci milioane dacă vrei să faci ceva în ţara asta. 

Nu banii din jucători sunt importanţi, nu acolo e miza. Miza mea e să pot să iau 60 de milioane din Champions League, pot să iau 16 milioane de euro numai din bilete. Acum au românii bani, plătesc biletul de 100 de euro. O să tai alea, tâmpeniile, invitaţii de 200.000. Păi, ce sunt eu, mă, magnat?” , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: mm stoicaflorinel comanfcsbtransfer florinel coman 

viewscnt
Articole similare