Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ianis Hagi a încercat să dea gol de la mijlocul terenului în Real Madrid - Alaves! Cum a arătat execuţia, pe "Santiago Bernabeu"

VIDEO | Ianis Hagi a încercat să dea gol de la mijlocul terenului în Real Madrid - Alaves! Cum a arătat execuţia, pe "Santiago Bernabeu"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost titular în duelul lui Alaves de pe „Santiago Bernabeu” cu Real Madrid. În etapa 36 din LaLiga, mijlocaşul român a avut acţiuni ofensive şi a încercat să dea gol de la jumătatea terenului.

Ianis Hagi, anunţat titular la Alaves în marele meci cu Real Madrid

UPDATE | În minutul 7, Ianis Hagi a încercat să-l surprindă pe Courtois cu un şut de la 60 de metri. Fotbalistul român a tras puternic de la jumătatea terenului pe un contraatac al lui Alaves, însă mingea nu a ameninţat poarta adversă. 


Deja campioană în Spania, Real Madrid primeşte vizita celor de la Alaves în etapa a 36-a din La Liga. Dacă madrilenii sunt lideri incontestabili, cu 90 de puncte adunate în 35 de meciuri, Alaves ocupă poziţia a 12-a în prima ligă spaniolă, cu 42 de puncte strânse în 35 de meciuri.

Fotbalistul român nu a primit foarte multe minute la Alaves în actuala stagiune, dar duelul de pe „Bernabeu” s-ar putea dovedi un nou început pentru fiul „Regelui”.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Deşi va pleca de la gruparea din Spania la finele acestui sezon, tehnicianul lui Alaves se bazează pe Ianis Hagi în meciul cu madrilenii.

Real Madrid - Alaves, echipele de start:

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Nacho, Mendy - Camavinga, Kroos, Valverde - Rodrygo, Bellingham, Vinicius Junior

Alaves: Owono - Gorosabel, Abqar, Marin, Duarte - Guevara, Blanco, Hagi - Sola, Omorodion, Rioja

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Unde va evolua Ianis Hagi din sezonul viitor

Împrumutul său în Spania, la Deportivo Alaves, s-a dovedit unul neinspirat în ceea ce priveşte minutele bifate de fotbalistul român. Scoţienii anunţă faptul că Ianis Hagi va fi prezent la antrenamentele celor de la Glasgow Rangers sub comanda noului antrenor, Philipe Clement, la începutul stagiunii viitoare.

"Hagi este setat să revină la Rangers la finalul actualului sezon. Mai are doi ani de contract pe Ibrox Park, după ce fostul antrenor Michael Beale i-a prelungit înţelegerea", au notat jurnaliştii de la glasgowtimes.co.uk

Contractul lui Ianis Hagi cu formaţia din Scoţia rulează până în anul 2026. Ianis a ajuns în Scoţia după o experienţă nereuşită în Belgia, în tricoul celor de la Genk. În 2020, Rangers plătea suma de 3.500.000 de euro, pentru fotbalistul crescut la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagialavesreal madrid 

viewscnt
Articole similare