Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A pasat decisiv în La Liga, iar acum a fost confirmat la următoarea echipă. Ianis Hagi a aflat unde va evolua din sezonul viitor

A pasat decisiv în La Liga, iar acum a fost confirmat la următoarea echipă. Ianis Hagi a aflat unde va evolua din sezonul viitor

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a bifat primele minute după o serie de cinci meciuri consecutive în care nu a fost utilizat, la Deportivo Alaves.

Internaţionalul român a revenit pe teren după cinci etape consecutive în care a rămas pe banca de rezerve pe tot parcursul partidelor disputate de echipa sa din La Liga, Deportivo Alaves. Ianis Hagi şi-a primit şansa în partida de pe teren propriu împotriva celor de la Girona, echipă care şi-a confirmat locul în UEFA Champions League, în sezonul viitor.

Fostul jucător al celor de la Viitorul Constanţa a confirmat în cele 30 de minute bifate la partida cu Girona şi a pasat decisiv la reuşita coechipierului său, Jon Guridi, din prelungirile partidei. Presa din Scoţia a făcut un mare anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi şi unde va evolua acesta, din sezonul viitor.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Împrumutul său în Spania, la Deportivo Alaves, s-a dovedit unul neinspirat în ceea ce priveşte minutele bifate de fotbalistul român. Scoţienii anunţă faptul că Ianis Hagi va fi prezent la antrenamentele celor de la Glasgow Rangers sub comanda noului antrenor, Philipe Clement, la începutul stagiunii viitoare.

Ianis Hagi, aproape de o nouă provocare

"Hagi este setat să revină la Rangers la finalul actualului sezon. Mai are doi ani de contract pe Ibrox Park, după ce fostul antrenor Michael Beale i-a prelungit înţelegerea", au notat jurnaliştii de la glasgowtimes.co.uk

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Contractul lui Ianis Hagi cu formaţia din Scoţia rulează până în anul 2026. Ianis a ajuns în Scoţia după o experienţă nereuşită în Belgia, în tricoul celor de la Genk. În 2020, Rangers plătea suma de 3.500.000 de euro, pentru fotbalistul crescut la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Afla mai multe despre: ianis hagila ligarangersdeportivo alavesscotia 

viewscnt
Articole similare