Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, revenire spectaculoasă pentru Alaves! Ce notă a primit internaţionalul român după ce a oferit o pasă decisivă, împotriva Gironei

Ianis Hagi, revenire spectaculoasă pentru Alaves! Ce notă a primit internaţionalul român după ce a oferit o pasă decisivă, împotriva Gironei

La Liga

Comentarii

Ianis Hagi a revenit pe teren în tricoul celor de la Deportivo Alaves, după o serie de cinci etape fără minute bifate, în La Liga.

Internaţionalul român a prins primele minute de la sfârşitul lunii martie în partida celor de la Deportivo Alaves, de pe teren propriu, împotriva revelaţiei acestui sezon din La Liga, Girona. Echipa care şi-a confirmat clasarea pe primele patru poziţii ale clasamentului din Spania a condus în marea majoritate a meciului. 

Eric Garcia a deschis scorul, în minutul patru, dintr-un corner. Gazdele au egalat în minutul 12, prin reuşita lui Guridi. Herrera a înscris al doilea gol al celor de la Girona, în minutul 44. Luis Garcia a efectuat două schimbări în minutul 63 al partidei, printre care şi cea a lui Ianis Hagi.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Internaţionalul român s-a remarcat prin energia sa, chiar din primele minute de la intrarea pe teren. În prelungirile partidei, Alaves a dat lovitura, iar decisiv la golul înscris de Guridi a fost chiar Ianis Hagi. Jucătorul care aparţine de Glasgow Rangers i-a pasat decisiv coechipierului său, care a egalat situaţia pe tabelă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Deportivo Alaves se află pe locul 11 în clasamentul din La Liga, după remiza de pe teren propriu, în faţa Gironei, meci din etapa a 35-a din La Liga. Pentru Ianis Hagi este a doua pasă decisivă din acest sezon, după ce a contribuit decisiv la un gol marcat în poarta celor de la Atletico Madrid, în prima parte a acestui sezon.

Ianis Hagi, prestaţie de nota 8

Pentru prestaţia sa din meciul cu Girona, Ianis Hagi a primit nota 8.0 din partea specialiştilor de la Flashscore.com, în timp ce coechipierul său, Jon Guridi, a primit nota 8.5, pentru "dubla" sa înscrisă în poarta apărată de Paulo Gazzaniga.

Afla mai multe despre: la ligaianis hagideportivo alavesgirona 

viewscnt
Articole similare