Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Viitorul lui e departe de Rangers!” Veşti proaste pentru Ianis Hagi din Scoţia: „E un club cu standarde!”

„Viitorul lui e departe de Rangers!” Veşti proaste pentru Ianis Hagi din Scoţia: „E un club cu standarde!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi nu primeşte încurajări din Scoţia, ba dimpotrivă.

Rangers este sfătuită să scape de Ianis Hagi

Fotbalistul împrumutat la Alaves se va întoarce la Rangers din vară, dar se pare că nu va avea parte de o primire călduroasă.

Frank McAvennie, fostul jucător al celor de la Celtic şi de la West Ham, a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi. Scoţianul pur şi simplu nu îl vede pe internaţionalul român de nivelul lui Rangers, motiv pentru care consideră că formaţia din Glasgow vrea să scape definitiv de mijlocaş

„Cred că Phillipe Clement are propria viziune despre cine rămâne la echipă şi cine pleacă. Cred că Ianis Hagi a fost decent la Rangers, dar nu a fost constant.

Când joci pentru Celtic sau pentru Rangers, trebuie să joci bine săptămână de săptămână. Am vorbit despre Matt O’Riley (n.r. mijlocaş la Celtic) şi lumea a spus că am fost foarte dur cu el, dar nu am fost dur, este vorba doar despre standardele unui club precum Celtic.

Cred că şi Rangers are standarde. Hagi este un jucător decent, dar nivelul lui a scăzut. Nu va scăpa cu asta. Poate să meargă la Galatasaray, la Aberdeen sau la altă echipă, pot să facă egal sau să piardă meciuri şi nimeni nu îi deranjează, dar nu la Rangers. Oricât de bun ar fi fost Hagi, cred că viitorul lui este departe de Ibrox”, a spus Frank McAvennie, conform Football Insider.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersscotia 

viewscnt
Articole similare